Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Alakuloa



Puoli-sateinen aamu ja mielialakin vähän miinuksen puolella, vatsaakin vaimeasti särkee. Eilen sain kyllä tietää suurimman osan labra-tuloksista ja ne olivat ihan hyviä kaikki, pari tulosta oli vielä tulematta. Torstaina on se vatsan ultra. Siitä ja lopuista labra tuloksista saan tietää vasta puolentoista viikon päästä,kun lääkäri on tuolla terveysasemalla vain joka toinen viikko.



Mä itse epäilen, että mulla on "vaan" stressivatsa, kaikkeen reagoin vatsallani. Lääkärikin taitaa epäillä sitä, kun nyt oli välillä taas vatsa parempana, kun ei ole tarvinnut stressata noita työkkäri-juttuja. Puolitoista viikkoa on vielä sairaslomaa.











Mulla on pyykit ulkona kuivumassa, mutta toin osan kellarikäytävään ja sisälle kuivumaan...liian kosteaa ulkona, vettäkin vähän tihuutti. Nyt alkaa taas se kausi, että pyykkejä pitää kuivattaa mitä missäkin. Kesän tuulenraikkaat pyykit on muisto vain.





Mutta näillä mennään. Ehkä jotain piristävää tapahtuu tänäänkin, koskaan ei voi tietää :)

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti jotain iloista ja piristävää saat tänään! Koskaan ei voi tietää. Toivottavasti kaikki muutkin tulokset vatsan suhteen ovat ok!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti saat iloa elämään! Minullakin on paha tapa reagoida mahalla ja myös muilla oireilla stressiin ja milloin mihinkin. Muutenkin sairauksia tuntuu nyt tulleen, esim. astmaoireita on ollut jo pitkään... Siunausta ja voimia sinulle kaikkeen!

    VastaaPoista
  3. Kiitos sinulle ja voimia ja iloa sinnekin :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)