Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 20. lokakuuta 2018

Keittiössä



Eilen olin päättänyt jatkaa siivousta yläkertaan, kunhan ensin pyyhin alakerran pölyt...vaan en sinne asti päässyt. Olohuoneesta siirryin keittiöön, ja kun siellä pölyjä pyyhin, niin tietysti huomasin kuinka hyllyllä, lieden lähellä, olevat lasipurkit olivat ihan rasvaisessa pölyssä, hyllystä puhumattakaan. Niinpä rupesin niitä puhdistamaan ja yläkertaan meno jäi toiseksi kerraksi. Mutta nyt on kiva kun purkit ja hyllyt ovat puhtaat :)


















Pilvisen hämärä päivä vain oli, niin kuvatkaan ei ole täysin kirkkaita.



















Hyvää viikonloppua kaikille <3












Hei-hei!

10 kommenttia:

  1. Huomasin että hyllyssäsi on Viri maitokaakao purkkeja, lapsena joimme paljon kaakaota tuollaisista purkeista, mut ei yhtään purkkia säilynyt, kirppiksillä olen nähnyt niitä 5 euron hintaan, en ole ostanut sieltäkään niitä, siivoaminen on kivaa puuhaa, siitä tulee hyvä mieli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Viri purkit on äidin entisiä, eli mun ja siskon lapsuus/nuoruus aikaisia :)

      Poista
  2. Hih, mullakin oli viri purkki ja tuo keltainen jäniskaakaopurkki, ja lintutarjotin. Laitoin ne ehkä kierrätykseen, mutta en ole ihan varma mitä säästin ja pakkasin.
    Kummallisesti keittiössä tulee rasvaista pölyä, jota saa usein pyyhkiä pesuaineen kanssa, kun tuntuu ettei lähde millään.
    On kyllä nätit hyllyt ja purkit sulla. Jotain säilytysastioita pitää alkaa laittaa itellekkin, kunhan tässä asettuu ja näkee mitä tarvitsee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viri-purkit on äidin säästämiä, söpö jänispurkki kirppikseltä/kierrätyksestä, myös lintutarjoitin kierrätetty/ilmaiseksi saatu :D Se rasvainen pöly on kyllä ärsyttävää keittiössä.

      Poista
  3. Siivoaminen ,omassa rauhassa on ihan terapiaa:))
    ja kun näkee kättensä jäljet ,siitä iso kiitos itselle:))
    Kauniita purkkeja,sinulla nätti keittiö,ihanat hyllyt!!'
    Hyvää viikonloppua,teille !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on pakko siivota, vaikka ei se mulle ole mitään himohommaa... Tykkään, kun keittiössä on silmäniloa ja värejä :) Samoin sinulle!

      Poista
  4. Meilläkin eilen kävi keittiössä oikein suuri luuta...vedettiin molemmat jääkaappi/pakastimet pois "koloistaan" ja voi kertoa, että PÖLYÄ löytyi..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sen kyllä tietää, että pölyä kertyy, jos ei aikoihin jonkun taakse katso :) Tuttua on!

      Poista
  5. Sulla on kivat purkkikokoelmat:) Siinä onkin aika urakkaa, kun rupeaa hellan lähellä olleita putsaamaan. Mutta hyvän mielen saa kun tulee tehtyä. Itselläni ei ole siivousintoa ollut. Tekee vain sen vähimmän. Mukavaa sunnuntaita sulle sinne:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään purkeista, väreistä ja kaikesta kauniista ja vanhoista esineistä. Kivaa sunnuntaita sinullekin :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)