Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 20. helmikuuta 2018

Talvikelit


Tänä aamuna taisi olla -24 astetta. Ihmeesti vaan auto lähti käyntiin lisävirralla. Kaupungissa käytiin. Minä kävin tapani mukaan kirjastossa ja nyt lainasin vain kolme sisustuskirjaa ideoita varten. Kirppis olikin kiinni, lappu oli ovella, että aukeaa vasta myöhemmin. Diakoniaruokailussa käytiin herkuttelemassa: Riisiä, Kanakastiketta (jossa oli myös hillosipuleita ja herkkusieniä) sekä juuressalaattia + leipää. Päälle kahvit ja pikkuleipä.


Aurinko on paistanut koko päivän ja nyt lämpökin on noussut ulkona noin -5:n. Kaunis päivä. Kannattaisi mennä varmaan mennä lenkille, eikä istua sisällä :) Tosin eilen käytiin jakamassa lehtiä kävellen,noin parisataa lehteä, se oli aika hyvä lenkki.
Uuneihin laitoin tulet aiemmin, tarpeen oli kun sisällä oli joku 14 astetta, kun tultiin...kun öljylämmitys on pienellä.
Eteisessä on näillä keleillä pari astetta pakkasta, kun se on kylmää tilaa. Siellä on hyvä säilyttää ruokia. Eivät ole kuitenkaan jäätyneet.
Kuistilla ikkunoita koristavat jääkukat.Mies sanoikin, että eikö mennä kävelylle urheilun (tv:stä) jälkeen. Mennään vaan. Kaunista päivää teillekin <3

6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat♥ On kyllä kaunista kun aurinko paistaa ja hienoa on tuo pakkastaide ikkunoissa! Mukavaa kävelyretkeä teille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikin ihan mukava lenkki, mitä nyt kuuma oli tullessa, kun olin laittanut liikaa vaatetta...

   Poista
 2. Min on pakko myöntää, etten nauti tästä kylmyydestä. Mutta tuo aurinko, oih! Ollut tosi kauniita päiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään välittäisi tämmöisistä pakkasista, mutta onneksi se päivän mittaan lämpenee...

   Poista
 3. Nyt on kaunista mutta niin kylmää. Ei kovalla pakkasella oikein viitsi mennä ulos, vaikka aurinko sinne kutsuisikin. Kuulostaa tosi hyvältä tuo ruoka, jota ruokailussa oli:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi aurinko lämmittää päivällä, niinkuin eilenkin päivällä oli enää - 5 astetta...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)