Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 3. helmikuuta 2018

Voimattomana

Ei meinaa tästä flunssasta toipua normaali kuntoon millään. Koko ajan yskittää, väsyttää ja päätä särkee lääkkeestä huolimatta. Rasmuksen kanssa otin tuossa lepotauon. Sitten keitin ja join kahvia. Monella on kestänyt kolmekin viikkoa tällainen flunssa, ja niin taitaa kestää mullakin. Masennus vaan meinaa iskeä, kun on koko ajan huono olo, eikä mitään jaksa...siivonnutkin viimeksi ties koska.

Mieskin sanoi, ettei hänkään ole vielä normaalikunnossa.Vaikka onkin pirteämpi kuin minä. Meni Elmon kanssa kävelylle. No, nyt tulivatkin takaisin, ei kuulemma jaksanut pitkälle mennä...
Aamupäivällä käytiin kahvilla, apteekissa ja kaupassa. Takaisin tullessa mies sanoi, että käydäänkö Kasvihuoneilmiössä, no käytiin, vaan just jaksettiin kävellä läpi eikä tietty mitään ostettukaan. Eikä pätkääkään innostanut mikään.
Ei jaksa muuta kuin toivotella parempaa teille! Pari piristys kuvaa joukkoon.
10 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä olikin nämä piristyskuvat:) Täälläkin kuulemma sellaista kovin pitkään kestävää flunssaa on liikkeellä. Meilläkin oli tänään yhdellä neitokaisella kuumetta 39. Hänen flunssansa teki tuloaan useamman päivän, ennenkuin oikein kunnolla alkoi. Toivottavasti teilläkin jo menisi kokonaan ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei teille nyt tule kaikille! Mun tuli niin ikävä kevättä tuosta ekasta kuvasta...saisi Rasmuksen kanssa istua auringossa ja nauttia keväästä :)

   Poista
 2. Kyllä kannattaa huilata, ettei vaan tuu huononpaan kuntoon. Monet sanovat että on aika sitkeä tauti.

  VastaaPoista
 3. Ei varmasti ole helppoa kun joutuu sairastelemaan..Voimahalauksia ja toivotaan parempia päiviä♥ Mukavaa lauantaita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ikävää kun ei ole voimissaan...mutta kaikki aikanaan :)

   Poista
 4. Kyllä se siitä tasaantuu, me käytiin juuri tänään naapurikylässänne kylässä muttei ollut ajatustakaan tulla teille kun ei missään nimessä haluta tautia meille joka voi olla erittäin kohtalokas jos alkaa kuten varmaan ymmärrät mitä tarkoitan ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmrrän kyllä, eikä oikein olis jaksettukaan vieraita ottaa vastaan. Parempana aikana sitten :)

   Poista
 5. Voi kun ikävää. Kyllä se vie aikansa, tai sitten on joku tulehdus oikeesti ja tarvii antibiotit. Mulla oli kuukauden kova yskä viime kesänä ja töissäkin olin vielä. Kyllä väsytti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki vie aikansa aina...Sillon pitää levätä kun vsyttää, jos on mahdollisuus...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)