Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 19. helmikuuta 2018

Tuttuja vieraita :)Mukavaksihan se eilinen päivä kääntyi, kaksi tyttäristä tuli käymään ja vanhemman tytön tyttö myös :) Olivat samalla käyneet Kasvihuoneilmiössä,ja toivat sieltä kahviosta vasta paistettuja munkkirinkilöitä kahville, nam! Tässä vanha kuva Kasvihuoneilmiön kahviosta.


Myös "Kanikonttorin" Hannua ja Kerttua olivat käyneet katsomassa. Tämäkin kuva mun arkistosta.
Tytöntyttö oli saanut sieltä sellaisen muovisen jousipyssyn nuolineen ja harjoitteli sillä ampumista uunin kylkeen. Hän oli oppinut lukemaan. On siis kuusi vuotias.
Hänen äidiltään sain lomamatka tuliaisenä silkkihuivin ja muuten pari vaatetta, hänen entisiä.
Oli se kiva nähdä taas tyttösiä <3


Tänä aamuna oli pakkasta -18, huh! Mies pelkäsi,lähteekö auto käyntiin. Antoi sille varmuudeksi apuvirtaa laturista, niin lähti :) Hänellä kun oli kaupunkiin hammasläkärille meno proteesitarkastukseen. Meidän auto kun on vaan tuossa pihalla kylmässä. Oli kyllä pari tuntia kerinnyt olla "seinässäkin"...
En kyllä tykkää näin kovista pakkasista. Onneksi päivällä jo aurinko lämmittää. Nytkin taivas on sininen ja aurinko paistaa.


Kylätalo-laput tuossa tulostin valmiiksi, viedään ne tänään ilmoitustauluille, kun torstaina on taas kylätalolla Ilosanoman ilta. Eipä tässä muuta.


4 kommenttia:

  1. Voi miten mukavaa kun saitte tuollaisia vieraita.Nuo on niin kivoja päiviä! Mukavaa alkanutta viikkoa❤

    VastaaPoista
  2. Kasvihuoneilmiö tekee mielestäni Suomen parhaat munkkirinkilät :). Me haemme niitä aina matkalla mökille.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)