Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 22. helmikuuta 2018

Pakkasta ja sen vastustusta...Tänä aamuna noin -28 astetta! Nyt on sisälläkin kerrospukeutuminen arvossaan. Eilen jo oli hame-asussa niin viileä, että piti laittaa sukkahousujen päälle legginssit ja pitkät villasäärystimet ja villasukkien päälle paksut neuletossut.

Tänään laitoin jo suosiolla housuasun: pitkät kalsarit, trikoosamettihousut, topin, pitkähihaisen trikoopuseron, ohuen neulepaidan, paksun villatakin, sukat, villasukat, paksut neuletossut, ranteenlämmittimet... uunissa on tuli ja aamulla oli keittiössä lampöpuhallin.Tänä iltana on Kylätalon Ilosanoman ilta. Ja miehellä oli taas kaupunkiin meno. Tämä on meidän auton käyntiin lähdön pelastus. On ollut tosi hyvä apu, näillä pakkasilla.
Eilen tein "sytytyslastuja" kananmunakenno-suikaleista ja steariinista. Rumia, mutta ehkä hyödyllisiä, nämäkin.

Uunit on paras ja hyödyllisin asia :)
Pysykäähän lämpiminä!

4 kommenttia:

 1. Näin on, uunien lisäksi villapaidat ja villasukat, kaulaliina ja pipokin on hyvät :)) en nyt vielä ole sisällä pipoa pitänyt, mut muuten monta kerrosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen on huomannut, että kerrospukeutuminen on niin hyvä, sit kun lämpöä tulee sisällä lisää voi päällimmisen kerroksen poistaa:)

   Poista
 2. Kyllä mä olen jo kauan pitänyt ulkona villahousuja ym.
  Onko akun navat putsattu tai uus akku tulee halvemmaksi kuin tuolla käynnistää sanoo isäntä meiltä terveisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaa, no kohtahan se tulee kevätkin! Mullakin oli yhdet villahousut, mutta en ole löytänyt niitä...ulkona mullakin on lenkillä toppahousut ja toppatakki ym. tykötarpeet. Iltapäivällä on jo hyvät lenkkisäät kun aurinko lämmittää :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)