Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Päivän kuvat
Jaahas, toinen päivä "Vivamo-leskenä", niinkuin ystävä sanoo, kun hänenkin mies on Vivamo-harkoissa :) Enpä kyllä paljoa ole saanut aikaan, vakka etukäteen ajattelen, että sitten teen tuon ja tuon, kun saan rauhassa "rymisteerata".
Vähän paikkoja järjestellyt noin yleisesti ja askartelukaapista sain vähennettyä ihan roskiin menevää tavaraa.


Päivän asu (kaikki kierrätettyä)Päivän ruoka

Päivän lenkki

Tänään ei ollut lainkaan eilisen veroinen sää. Pilvistä, pakkasta viitisen astetta ja tiellä kylmä viima. Niin menimmekin Elmon kanssa metsän suojiin. Tieltä lähti jonkun jalanjäljistä tullut "polku" alas joen rantaan ja metsään, niin että ei tarvinnut umpihangessa kahlata. Lunta nimittäin on.

En tiedä missä vika, kun känny otti sumeita kuvia ulkona, näyttää yhtä sumealta kuin mun aivot joskus. Tosi sumeita kuvia tuli, en tiedä oliko muka liian hämärää...kun sisäkuvat olivat sentään parempia.
Loput kuvat sitten meidän omasta jokirannasta ja grillipaikalta... talviselta näyttää ja osa joen yli kaatuneista puista odottaa kevään parempia kelejä, jolloin mies kavereineen meinaa ne katkoa ja pätkiä.Ja taas kännykästä loppui akku lenkin päätteksi.


6 kommenttia:

 1. Aina joskus on kiva viettää aikaa ihan vain itsekseen. Jostain syystä useinkaan sillon ei juuri mitään saa aikaan. Nauttii vain hiljaisuudesta :)

  VastaaPoista
 2. On se kiva olla tosiaan itsekseen välillä :)

  VastaaPoista
 3. Kun on jonkun aikaa yksikseen niin antaa enemmän arvo yhdessä ololle.

  VastaaPoista
 4. Farkkuasut on käteviä käytössä ja kivan näköisiä:) Mullakin on ollut vuosien mittaan monenlaisia farkkuhameita, joista toiset kaapissa vain vähän aikaa ja jotkut tosi suosikkeja.

  VastaaPoista
 5. Tuo farkkuhame on juuri sellainen mitä ei ole kovin paljoa tullut käytettyä...onkin ainoa farkkuhame tällä hetkellä.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)