Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Märkää..

 On tosiaan märkää ollut. Me oltiin kirkossa ja sillä aikaa Minillä oli ollut ihan omat pippalot. Oli mennyt  eteisen isoon komeroon, eikä osannut tulla pois sieltä, kun ovi oli mennyt kiinni.Oli sitten kakannut sinne komeroon, onneksi ei ollut löysää...Myös oli vähän pissannut sinne. Siellä oli isännän peli vehkeitä/ ja muuta, niin oli joittenkin päälle pissannut. No, nyt on koneesseen laitettu ja pesty ne. Kun me tultiin kotiin, niin ihmettelin missä Mini on, no siellähän se komerossa oli, varmaan taas säätä pelkäsi. Ainahan sitä jotain pientä kiusaa pitää olla.. Nyt käytiin Minin kanssa ulkona, ei se nyt mitään tehnyt. Tänään on isännän sähly päivä. Kurjaa kun on ollut märkää ja sateista. Nyt on syys alkanut nimensä mukaisesti. Odottaisin mieluummin aurinkoisia syys päiviä, että vielä voisi pyykit hulmuta tuulessa ja kuivaa auringossa. Sisällä ne kuivuu niin hitaasti. Vaan vielä niitä voi tullakin. Eipä tässä muuta.

4 kommenttia:

  1. Voi hyvä ihme kuitenkin...Ei se oikeasti naurata, vaikka en voinut sille mitään että täällä kyllä hymyilyttää. Voi Mini ressu kun itsensä vangitsee komeroon. Miten sellainen onnistuukaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkojään hyvinkin miniltä onnistuu, tuo on sellainen iso komero, ja kun oli tuöntänyt oven kiinni, niin ei osannut aukaista enää..

      Poista
  2. Huh, siinä tuli "hieman" yllätyshommeleita Minin takia. Mutta suloinen koiruus se on:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mini on ihana ystävä, vaikka sillä on noita pelko tiloja välillä.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)