Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 14. syyskuuta 2024

Kosteata on

 Olin kyllä iloinen, että Mini oli ollut kiltisti eilen! Olin jättänyt sille valon päälle sinne kellari käytävään jossa se tykkää makoilla viileässä. Oiskohan se auttanut. Tänään on ilmeisesti isäntä laittamassa savu saunaa lämmitykseen. Ja varmaan taas pyytää kavereita sinne. Minä sain eilen seurakunnassa kaksi tärkeätä allekirjoitusta tyttärelle menevään paperiin, niin nyt on sekin hoidettu. Kun kaksi tytärtäni hoitavat  sitten tarvitessa mun asioita  kun milloin se aika tulee.Saapa nähdä mitä muuta tämä päivä tuo tullessaan. Ulkona on kovin kostean näköistä. Eli minusta ikävä ilma. Mutta näitä harmaita päiviä syksyyn kuuluu. Mukavaa päivää teille kuitenkin!

4 kommenttia:

  1. Jospa huomenna taas paistaa aurinko! Aika ihanaa säätä oli ennusteessa ensi viikon alkuun, taas lämmintä ja aurinkoa.
    Meillä on aika jännä tilanne, kun sadealue on siellä idempänä, niin ei oikein tiedä, tuleeko päivällä sadetta vai paistetta. Toistaiseksi on pilvistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei ole nyt sunnuntaina satanut, vaan on ollut pilvipoutaa. Kävin juuri pitemmällä lenkillä Minin kanssa :) t.Sesse

      Poista
  2. Niin, kyllä se vähän valoisammalla auringonpaisteella mielikin kohottuu, täälläkin sataa vaan. Täytyis koettaa vähempisateinen hetki löytää että voisi lähteä pyörällä kaupassa käymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva oli Minin kanssa kävellä ulkona raikkaassa ilmassa. T. Sesse

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)