Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 11. syyskuuta 2024

Pilvistä tänään

 Eilisestä sen verran, että oltiin kaupungissa. Ruokailussa , ja ruuan jaosta saatiin taas itsellekin. Minäkin sain tavallista enemmän glukuteenitonta, kiva.Se on kaikki kotiin päin, koska gluteeniton on paljon kalliinpaa. Käytiin myös kello liikkeessä, koska, niinkuin miehelleni sanoin, että mun kello oli kuollut. No, nyt on uusi nätti kello.Entisessä olikin jo teipillä korjattu hihna. Ei sitä oikein osaa ilman kelloa olla. On se sen verran tärkeä kapine. Tässä uudessa on iso kello taulu ja kultaväriä. Vähän luksusta.  Vois sanoa mainoksen sanoin: Koska olen sen arvoinen :)  Jumalan lapsi :) Eikä hintakaan ollut sen suurempi. Isäntä lähti kaupunkiin, hällä on siellä menoa. Ja taisi vielä illallakin olla hänellä toinen meno täällä lähellä. Minikin on ollut nyt ihan rauhallinen. Sää tilakin lupaa kirkastuvaa. Joten mikäs tässä on ollessa. Toivottavasti teilläkin on hyvä päivä!  Terveisin Sesse

5 kommenttia:

  1. Hyviä asioita nuo. Voi, minä olen elänyt ilman rannekelloa jo vuosikymmeniä. Lopetin sen käytön jo teini-ikäisenä ja vain satunnaisesti aikuisena on ollut kausia, että olen käyttänyt rannekelloa, mutta sitten taas todennut sen turhaksi ja oloni mukavammaksi ilman. Tapansa kullakin :-)

    VastaaPoista
  2. Näinhän se on, jokainen tavallaan. :)

    VastaaPoista
  3. Mullakin kello lopetti toimintansa, ehkä patteri loppui, eikä tullut vietyä patterin vaihtoon. Senjälkeen olen ollut vain kännykässä olevalla kellolla. Olisi kyllä helpompi katsoa kelloa ranteesta, kuin pitää kookasta kännykkää taskussa. Onneksi on harvoin enää menoja kellon mukaan.
    Muuten on ollut ihan hyvä päivä, aamulla satoi mutta sitten on ollut poutaa ja välillä aurinkoa, eikä ole liian kuumaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä sataa nyt. t.Sesse

      Poista
    2. Täällä oli aamulla hurja kaatosade! Miten sade voikin niin kovalla paineella pudota maahan. Kirsti

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)