Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Aurinkoista sunnuntaita

 Tänään oltiin kirkossa ja sen jälkeen kirkko kahvilla. Käytiin  kaupassa, ja syötiin. Minä käytin Minin pissalla ja menin sitten nokosille.Isäntä on vieläkin nokosilla. Tänään oli kirkko kahvilla hyvät keskustelut. Nyt kun olimme vaan kirkossa ja kaupassa, niin Mini oli ollut ihan kiltisti. Kun oli lyhyempi aika. Mitäs muuta, huomenna tulee tyttäreni meille ja keskustellaan mun tulevaisuudesta.Onneksi myös mieheni on mukana keskustelussa. Vielä tässä ollaan ihan kuosissa, että ei mitään erikoista. Mutta hyvähän se on puhua valmiiksi tulevaisuudesta. Ja toivotaan, että mahdollisimman pitkään kestäisi tämä suht hyvä olo. Isännällä on sähly peli tänään. Toivottavasti sinne tulee pelaajia, että saavat hyvän pelin pystyyn.Toivottavasti teilläkin on hyvä päivä!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Karkasi viestini.
      hyvä kun huolehdit ajoissa asiat kuntoon. Tulevaisuuttasi ajatellen pelkkä puhuminen ei riitä.Pitää ja kannattaa tehdä edunvalvontavaltuutus, joka on eri asia kuin edunvalvoja. Edunvalvontavaltuutus pitää tehdä silloin, kun valtuuttaja on on kelpoinen eli heti, koska sinulla on muistisairaus. Netistä löytyy ohjeet ja kaavakkeet. Ilman edunvalvontavaltuutusta on mahdotonta hoitaa pankkiasioitasi, sopimuksiasi, kaikkea.
      Minun muistisairas äitini on jo kuollut, isä vielä on. Mieheni oli tätinsä edunvalvontavaltuutettu, nyt äitinsä. Helpottaa asioita hoitavien elämää.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)