Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 16. syyskuuta 2024

Kahvilassa

 Tänään käytiin naapuri kylässä, piti mennä kahvilaan ja jakaa loput lehdet. Mutta kahvilan pitäjät olivat jääneet ansaitulle lomalle. No, me läksimme jakamaan lehtiä posti laatikoihin. Se tuntui vaan niin hitaalta, niin ehdotin miehelle, että mentäisiin vähän kauemmaksi jakamaan paikkaan johon saataisiin viedä kaikki loput lehdet, Niin tehtiin, ja saatiin kaikki jaettua. Siellä ollessa oli tavallinen posteljooni juuri jakamassa lehtiä laatikkoihin. Tuli siinä juteltua samalla posteljoonin (mukava mies) kanssa, ja annoimme hänellekin oman lehden. Nyt on siis viisi sataa lehteä jaettu taas. Ja hengellisistä lehdistä voi  niiden saajille löytyä kipinää uuteen elämään. Muuten käytiin sitten toisessa kahvilassa, ja minä näin tiskillä sellaisia juustotaskuja ja en yhtään muistanut että enhän voi syödä gluteenitonta...eikä mieskään muistanut varoittaa. Niinpä olin jo puolet syönyt, niin söin loputkin. Otin vaan perään Imodiumin. Katsotaan selviänkö sillä. Ja join kahvit päälle. Että sellaista tänään.

3 kommenttia:

  1. Tarkoitin tietenkin, etten voinut normaalisti syödä gluteeni pitoista, mutta ei ainakaan ole vielä tullut vatsavaivoja, toivittavasti se imodium auttoi.

    VastaaPoista
  2. Joskus sitä unohtaa, toivottavasti ei tule kipuja gluteiinista. Mun pojalle tulee yleensä ihottumaa siitä, jos lipsuu. Ei hän kuitenkaan ole päässyt tutkimuksiin, että miten suolisto voi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minulle tullut mitään vatsavaivaa, se Imodium varmaan auttoi.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)