Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 10. tammikuuta 2022

Suuri kaveri

 Meille tuli eilen iso kaveri. Palautus oikeudella, jos ei sopeudu. Eli kiltti mutta toisaalta arka  berninpaimenkoiran ja saksanpaimenkoiran risteytys. Se on jo jotain 7-vuotias, ja ollut viime ajat ulkotarhassa. Oli arka kun mentiin sitä katsomaan, mutta kun mentiin siihen tutustumaan, annoin haistella ja se antoi minun varovasti rapsutella, niin tuli mieleen, että ehkä siitä voisikin tulla meille koira. Vaikka tosiaan pienempää oltiin ajateltu.

 Ja kun johdatusta oltiin tuon koiran hankkimisen tai hankkimatta jättämisen suhteen pyydetty, niin kun meihin otettiin yhteyttä (isännän laittaman koira ilmoituksen takia) ja tarjottiin tosiaan tuota koiraa, kun omistajilla oli kaksi muutakin koiraa. Kaiken lisäksi saatiin koira ilmaiseksi.

 

 


Se on siis koeajalla, mutta kyllä meistä tuntuu, että se jää. Isäntää se vielä vähän vierastaa ja muriseekin hälle välillä, mutta minuun se on nyt jo ihastunut ja aina mun perässä.

Niin se kävi kuin ennen vanhaan sanottiin, että " ei sitä sanaa jonka päässä ei käy", kun minä olen aina sanonut, ettei me voida isoa koiraa ottaa, kun on pieni asunto...
 Että tämmöistä meille nyt kuuluu. Toissapäivänä vasta tuli meille.On tyttökoira. Rasmus on visusti pysynyt yläkerrassa, mutta kai se aikanaan tottuu, tottuihan se  Elmoonkin, ja olivat hyvät kaverit nekin,vaikkakin Hipsu ja Elmo olivat vielä paremmat kaverit.

Tämä koira on pienenä ollut pieni, koska sen nimi on Mini :)

Tämmöisiä uutisia.18 kommenttia:

 1. Hei, Sesse! Onnea uuden karvakaverin hankintaan. Kun Minillä on berninpaimenkoiran perimä tarkoittaa se sitä, että koira haluaa olla koko ajan kiintymyshenkilönsä lähellä, näköetäisyydellä. Näin meidän bernit (3)ovat toimineet. Vaikka koirasi on suurikokoinen, se osaa olla "pieni" liikkuessaan sisällä, enimmäkseen ne kuitenkin makoilevat, kuten kuvastasi näkyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä nytkin makoilee, kun tultiin lenkiltä :)

   Poista
 2. Katselin joku ilta uutta ohjelmaa; Koiralle koti, Tv;stä. tuli mieleen että kyllä niitä on kodinvaihtaja koiria jossain.
  Onhan siinä sopeutumista uuteen kotiin ja koiraan, mutta vaikuttaa niin hienolta että olette löytäneet koiran. Onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin alussa vähän epäröin, mutta sitten se valloitti minut :)

   Poista
 3. Ihana koira <3. Varmasti puolin ja toisin sopeudutte toisiinne, ja mahdutte saman katon alle. Nyt on lenkkiseuraa. Kannatti odottaa! Onnea ja iloa teille kaikille <3. t. Nallen emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äsken käytiin ajelulla ja lenkillä, hyvin sopeutuu autossakin olemaan.

   Poista
 4. Voi miten hellyttävän näköinen. Toivottavasti sopeutuu teille ja saa pysyvän kodin. Tuommoisen ison sekarotuisen minäkin haluaisin, en vaan jakaisi enää ulkoiluttaa tarpeeksi, täytyy tyytyä kissoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo iso koira on ulkoillessakin niin vauhdikas, jos sopivia hajuja tulee vastaan, onneksi minäkin kuitenkin pärjään sen kanssa :)

   Poista
 5. Voi kun on söpö koira, ihanaa että olette saanut nyt koiran, onhan se helpompi aikuista koiraa pitää, kuin alkaa pentua opettaa sisäsiistiksi, mutta ihanaa että saa teiltä hyvän ja rakastavan kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaikki entisetkin koirat tulleet aikuisina, no nuorin oli 10 kuukautta, muut on sitten olleet vanhempia.

   Poista
 6. Söpön näköinen! Voisi ihan kuvitella, että kyllä siitä teille koira tulee:)

  VastaaPoista
 7. Vai että Mini :-D Onpa todella söpö ja nätti! Toivottavasti yhteiselo sujuu hyvin isännän ja Rasmuksen kanssa. Jos on rauhallinen koira, niin varmasti alkaa sujua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jo näiden parin päivän aikana tutustunut isääntäänkin jo paremmin :) Rasmus ei vielä uskalla tavata, on nyt meillä kahden kerroksen väkeä..

   Poista
 8. Näyttää söpöltä rapsutettavalta. Toivottavasti kotiutuu teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä luonteinen on ja äkkiä tottui, vaikka oli ollut ihan tarhakoirana viime ajat.

   Poista
 9. Minin kasvukäyrä on vähän pyrähtänyt ;) Sillä on lempeä ilme. Toivottavasti sujuu sen kanssa ja se teidän kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uskosn, että sujuu, ainakin tuntuu nopeasti oppivan talon tavoille :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)