Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 29. tammikuuta 2022

Säät vaihtelee..


 Tämä kuva vähän kylmemmältä keliltä..kuistilta.

Nyt on plussan puolella, pilvistä ja harmaata. Käytiin naapuri kylässä kahvilla ja koiran kanssa vähän kävelemässä. Takaisin tullessa kaupassa ja jätepisteellä. Kotona sitten syötiin, tällä kertaa pikaruokaa, minä maksalaatikkoa ja isäntä makaroonilaatikkoa.

Appelsiineja saatiin "eilisen tähdet"- pussillinen, reilu 60 centtiä. Vitamiineja, myös porkkanan muodossa ostin, tykkään syödä raakoja porkkanoita.

Nyt ulkona on alkanut pikkuisen sataa lunta, se kai lupasikin mahdollista lumi myräkkää tänne myöhemmin. Onneksi ei enää tarvii mennä minnekään autolla.

Mukavaa lauantaita!


5 kommenttia:

 1. Niinpä, säät vaihtelee. Saa nähä kuinka paljon vielä lunta tuiskuttaa. Kävin aamulla lenkillä, tulikin ihan hyvä lenkki sauvojen kanssa, lieko kännykkä ollut sekasin kun mittas yli 5 km. Olin kyllä tavallista väsyneempi tultuani :)
  Kun pääsin sisälle olikin jo lumituisku. Kyllä jo kävellessäkin tuuli kovaa, vaihteeksi etelän suunnalta.
  Nyt onkin hyvä kirjoitella vaikka blogipostausta:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä sanoa, että niin minäkin koetan syödä joka päivä porkkanan, jotenkin vaan tuntuu että sekin vähän piristää.

   Poista
  2. Kiitos Emilie, me ollaan täällä oltu oikein kunnon lumipyryn keskellä.

   Poista
 2. Säät vaihtelee, totta. Täällä sataa nyt lunta. Kunnon lumimyräkkää on vissiin luvattu viikonlopuksi. Lumikolajumppaa siis tiedossa. Mukavaa viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin tuli rutkasti lunta, ja vieläkin pyryttää..

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)