Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 27. tammikuuta 2022

Sottaista puuhaa.. ja mukavampaakin ajanvietettä

 


 Aamulla huomasin, että nyt oli mennyt melkein tukkoon tuo vessaan altaan putki... sitä on tapahtunut ennenkin, ja minä sitä yleensä olen aukaissut putsaamalla. Pakko kai se oli avata ja ruveta putsaamaan putken osia. Isännällä tekee pahaa tuollaiset ..haisevat, oksettavat hommat. Minulla ei sitä vaivaa ole, olen jo vuosia lavuaarien putkia putsaillut.

Nyt oli vaan tavallista hankalampi homma, kun en meinannut saada tiiviiksi sitä...jätin nyt varaksi vielä pienen roskakorin putken mutkan alle, että näkee jos tippuu vettä, pitääkö sitä kiristää tms, siinä isännällä on enemmän voimaa.


Tuo  yläkerran vessa on aika huonossa kunnossa muutenkin. Mieluummin kuitenkin senkin pitäisi kunnossa, ettei tarvitsisi aina mennä rappuja kellariin. (Varsinkin silloin kun on polvi kipeä). Nyt on ollut suht hyvässä kunnossa.Onneksi kuitenkin on sielläkin wc.

Tänään tulee nuohooja iltapäivällä, ja sitten illalla on kylätalon tilaisuus.

Eilinen päiväkin oli aika touhuinen, kun oli ensin kaupunki reissu ja sen jälkeen vietiin vanha täti kampaamoon, käytiin sillä aikaa koiran kanssa kävelyllä (minä olin istunut Minin kanssa takapenkissä), ja täti oli antanut meille kahvirahat ja käskenyt mennä sillä aikaa kahville, niin käytiinkin myös kahvilassa. 

Isäntä oli muuten kysynyt minullekin hieronnan siltä mieheltä, joka häntäkin hieroi. Se on ensiviikolla. Ja sekin on kuulemma ilmainen, tuttavan kauppaa :)

Toiveikasta torstaita!

9 kommenttia:

 1. Putkien putsaus hommia siis - lavuaarin putki ja savupiipun :) Touhuiset päivät ovat kivoja, kun lähdetään kylille. Me kun lähdemme kaupunkiin, niin lähdemme käväsemään Kuopiossa. Virkistää päästä välillä eri maisemiin. Mahtavaa, että pääset hierotukseen. Toiveikasta torstaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja! Kyllä aika hyvin olin sen putken näköjään kasannut, vielä täytyy ehkä kiristää kun pikkuisen oli vuotanut astiaan.

   Poista
 2. Olipa hyvä kun sinäkin saat sen hieronnan:) Meilläkin varsinkin kylppärin lavuaari menee välillä tukkoon, kun siinä usein hiuksia pestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoista se on tämä elämä, milloin mitäkin..

   Poista
 3. On se aikamoista hommaa putkien kanssa. Minäkin ennen putsasin omassa talossa niitä, mies ei todellakaan voinut :)) Nyt piti soittaa huoltomiehelle, kun oli väärin kasattu lavuaarin laskuputki ja se sitten alkoi vuotaa. Sanoin tälle että en ala ite irrottamaan, koska ei tiedä vanhoja tiivisteitä onko ne missä kunnossa, enkä tiedä mistä niitä saa. Onneksi kerrostalossa ne hommat kuuluu huoltomiehelle :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillakin miehillä taitaa olla sellaista "vikaa"..

   Poista
 4. Vai sellaisia miehiä, joille tekee viemärihommat pahaa! He saisivat kustantaa ulkopuolisen korjaajan avuksi koska heitä itseä oksettaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyllä me naisetkin osataan jotain tehdä :)

   Poista
 5. Whenever we praise someone, we give him a number, like if I appreciate your post from one to 10, I would like to give you the full number of 10 because you wrote your post very well. The word is very beautiful. I hope you will keep writing such excellent posts in your life and we will definitely comment by reading these posts. Gurgaon Dating Girl

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)