Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 14. tammikuuta 2022

Eiliseltä ja tältä päivältä

 


 Eilen aloitettua.. Kuva aiemmin otettu, kiva sininen tunnelma.

Suojakeli ja vesi tippuu räystäistä ja aurinko paistaa puun latvoihin. On kuulemma niin liukasta, että pitää olla nastakengät jalassa.

Isäntä meni käymään taas kaupungissa. Sanoin hälle, että voisi ostaa Minille omat "pöksyt", kun menkat vielä jatkuu...sanoi menevänsä vaan katsomaan mitä ne maksaa... höh!

Tänään on kylätalolla seurakunnan tilaisuus, omalla vastuulla saa tulla kuka haluaa. Luultavasti meitä ei siellä kyllä kovin paljoa ole. Ei nyt olla ilmoiteltukaan missään,paitsi kyllä seurakuntalaiset tietää, että ne alkaa taas.

Tänään...

Joo, eilen jäi kesken tuo.. oli se isäntä kuitenkin ostanut Minille pöksyt. Oli tosi liukasta eilen, onneksi meillä on nastakengät.

 Kylätalolla meni ihan kivasti, ei meitä ollut kuin viisi henkeä, niinkuin arvattiinkin että tässä korona tilanteessa  eivät kaikki uskalla/voi tulla. Mutta muuten oli hyvä tilaisuus, laulua, rukousta tämän alkaneen vuoden puolesta, keskustelua ja kahvit.

Mua harmittaa, kun seinällä , pikkuhuoneessa, pidettävä pyykkiteline hajosi aiemmin, ja minä yritin sitä liimalla korjata, mutta ei se kestänyt. Siinä oli hyvä pikku pyykkiä kuivattaa ja isompiakin puolikuivia..

No, se on vaan sermin päälle pari vaatetta kerrallaan tuotava loppukuivaukseen. Ohuemmat kyllä kuivuvat saunakerroksessakin, tosin hitaammin. Ja kakluunin kyljessä hengarissa myös voi aina jonkun kuivattaa.  Eilen juuri pyykkiä pesin.

Mukavaa perjantaita!

12 kommenttia:

 1. Sininen hetki on päivän paras! Silloin yleensä työpäivä on ohi ja rento ilta alkamassa.
  Harmi, kun kaikkea rajoitetaan ja ainakaan meillä päin ei seurakunnassakaan ole juuri mitään kokoontumisia.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut jonkunverran porukkaa srk:ssakin, mutta tietysti vähemmän kuin normaalisti. Netissä ovat myös srk:n kokoukset, että sieltäkin voi katsoa.Hyvää viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Sinisiä kuvia nyt saa tuolta helposti, hienojahan ne on. Kyllä on nastakengät oltava, vaikka niilläkin on vaikeaa kävellä kun kirkas jää ja sen päällä muutama kivenhaitula. Pois piti kääntyä kun ihan mahdoton kävellä entistä lenkkiä.Kaipa se vielä keli paranee.
  Voi näitä koirankin menkkoja. Vielä varottava, ettei poikakoirat haista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä huomasi, että nastakengätkin olivat liukkaat, kun oli niin jäistä. Onneksi nyt eilen oli vähän hiekoitettu tuo pikkutiekin.Eilen sitä ennen ajettiin koiran kanssa isommalle jalankulkutielle kävelylle, kun se oli hiekoitettu.

   Poista
 3. Nyt on kyllä liukkaat kelit, kun tiet on jäässä ja vettä jään päällä.
  Hyvä, että Mini sai pöksyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liukasta tosiaan! Minillä on nyt oikeat pöksyt ja varapöksyt :)

   Poista
 4. Kaunis sininen tunnelma! On se kyllä hauskaa, että koiranne nimi on Mini :) Yksillä meidän ystävillä on valkoinen koira, jonka nimi on Piki. Tarina ei kerro, mistä se sellaisen nimen sai.

  VastaaPoista
 5. Kaunis talvinen kuva. Teillä vielä saa kokoontua. Meillä piti olla 65v vuosijuhla ja lähetysmyyjäiset, mutta ne piti perua kun corona niin hirveesti täällä Ruotsissa leviää. Harmi.
  Ei voi mitään, kai sillä on oma tarkoituksensa. Kaikkea hyvää sinne teille

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)