Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 18. tammikuuta 2022

Koirasta ja kirjasta

 

Arvatte varmaan miksi laitoin tuon kuvan tähän :) Kieltämättä on jotain yhteistä meidän Minin kanssa :)


Niinpä aloitin lukemaan uudestaan kirjaa omasta hyllystäni, eli Jan Karonin Pappila sarjan ensimmäistä osaa, jossa Pastori Tim saa uuden ison ystävän.Täällä on tänään melko mukava sää. Käytiin kahvilassa ja sen jälkeen lenkillä autossa odottavan Minin kanssa. Kahvilassa käytiin myös Mini esittelemässä, kun se on sellainen kahvila johon koiratkin ovat tervetulleita, mutta ei sitä sen pitempää viitsitty siellä pitää. On sen verran iso kaveri, että sai odottaa autossa. Ei siellä muita koiria sattunutkaan olemaan.

Mini on kyllä niin hyvä luonteinen,meidän Rasmuksellekin heiluttaa häntää ja on ihan hiljaa, mutta Rasmus vielä pelkää sitä.

Huomenna isännälle tulee kavereita puuhommiin, minä saan huolehtia ruokapuolesta. Miehet aikovat sitten lopuksi käydä myös savusaunassa.


Tuosta kirjasta vielä, että jos et ole lukenut, niin kannattaa lukea.Se on kirja-sarja, johon kuuluu ainakin viisi osaa. Minulla itselläni on omana vain tuo ensimmäinen, mutta olen muutkin osat lukenut kirjastosta.


Mukavaa päivää sinulle!

4 kommenttia:

 1. Kiva kun Mini kanssa on helppo tulla toimeen;) Muistan että joskus olen lukenut jonkun kirjan tuosta sarjasta. Voisi olla ihan kiva lukea lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Pappila-sarja on ihan positiivista luettavaa :)

   Poista
 2. Ihana Mini, Rasmuksellekin heiluttaa häntää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on <3 Jos vielä Rasmuskin uskaltaisi samaan huoneeseen..

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)