Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 20. tammikuuta 2022

Miehiä ja kiilusilmiä

 

(Laitetaan nyt tuo kuva tuohon, kun ei muutakaan ole. Kissapankki).

Eilen meillä oli vilkasta, kun miehiä tuli ensin puuhommiin isännän kanssa, ja myöhemmin sitten vielä lisää saunaan. Saunoivatkin alakerran saunassa, kun savusauna oli niin kylmä. 

Meidän pieni keittiö oli niin täynnä miehiä, etten minä sinne sopinut, joten saivat serveerata itselleen :) Nakkisopan olin kyllä keittänyt valmiiksi. Osa toikin lisäksi tullessaan syötävää. Ja saunan kiukaalla toiset kuumensivat grillimakkaraa foliossa. Me Minin kanssa oltiin olkkarissa. Olikohan viisi miestä isännän lisäksi. Mutta hyvin tuntuivat viihtyvän.

Meidän Mini sai myös huomiota osakseen.

Illalla kävin Miniä käyttämässä ilta-pissalla, niin yht äkkiä Mini alkoi kiskomaan kovasti, sain täysin voimin pitää kiinni ja kieltää... valossa näkyi kaksi loistavaa silmää , että joku eläin siellä on. Vähän myöhemmin se selvisi, että se kiilusilmä oli Rasmus :)

Mini kyllä haluaisi tutustua Rasmukseen, mutta se reppana pelkää isoa koiraa, ei tiedä miten lempeä se on. No , ehkä aikanaan tutustuvat.

Ulkona sataa jotain veden sekaista räntää... ei kovin mukava sää. Onneksi isäntä käytti Minin ulkona aamulla.

Minä olin aamulla jo ihan perjantaissa, mutta sehän onkin vasta huomenna.


8 kommenttia:

 1. Onneksi huomenna onkin jo perjantai! Minäkin olen ollut päivissä sekaisin tällä viikolla.

  VastaaPoista
 2. Totta, päivät menevät meilläkin sekaisin. Tänään ei tee edes ulos mieli, kun taivaalta sataa vettä-räntää ja tie näyttää taas liukkaalta.
  Kyllä se Rasmus aikanaan Miniin tutustuu. Saattaa olla hieman loukkaantunut, kun taloon tulee uusi asukas häneltä kysymättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se varmaan jossain vaiheessa tottuu.. onhan ne ennenkin kissat ja koirat meilläkin toisiinsa tottunut.

   Poista
 3. Onneksi se oli Rasmus, eikä mikään muu kiilusilmä:)

  VastaaPoista
 4. Siis mitäh, savusauna kylmä ?? Sitähän pitää lämmittää aamusta saakka koko ajan että illalla voi mennä kylpemään , eli ei se sitten ole aito savusauna jos sinne voi mennä kerta lämmityksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä oli lämmitetty aamusta asti, mutta silti oli liian viileä pakkasen jälkeen kuulemma. Yleensä lämmitetään vaan kevään ja syksyn välillä.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)