Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Lumen keskellä

 Eilen ennustettu lumipyry saapui voimallaan. Vieläkin pyryttää, mutta vähemmän ehkä.

Kuvasin tänä aamuna lumi kuvia.




Minikin oli eilen vähän aikaa lumipyryn keskellä, samalla kun isäntä kolasi vähän lunta...aika turhaa kyllä koska kaikki on taas saman lumen alla.



Tuo pieni tumma piste autotallin luona on Mini.




Aamupäivällä käytiin kylän kirkossa, oli aikamoinen keli ja auto yön jälkeen luminen ja jäinen.

Onneksi ei ollut sen pitempi matka. Nyt sataa koko ajan lisää lunta, niin ei ole kauheasti mieltä sitä lapioida/kolata, kun saa kohta tehdä saman työn. Tosin tuo lumisade ei nyt tule enää kovan tuulen kanssa.... niinkuin eilen.. Mites teillä, onko pyryttänyt siellä?

7 kommenttia:

  1. Noista kuvista näkee, että lumi painaa tosiaan raskaasti puita ja pensaita. Meille ei vielä ole se kohumyräkkä tullut, ja toivoisin ettei tulisikaan. Muutenkin lunta jo ihan riittävästi. Perjantaina jo oli vaikeuksia päästä autolla pihaan, kun aura ei ollut käynyt viimeisimpiä lumia vetämässä. Onneksi toinen nousuyritys onnistui. Mutta mielellään ei aleta epävarmaan yritykseen, kun takaisin alaspäin peruuttaminen on lumista, mäkistä, mutkaista ja kapeaa väylää pitkin vaikeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että pääsette helpommalla!

      Poista
    2. Tänne ei tullutkaan sitä kohumyräkkää, onneksi:)

      Poista
  2. Kyllä sitä on lunta tullut, kävin aamulla kävelyllä, silloin ei satanut. Mutta nyt alkoi uudelleen. Lumityöntekijät ovat olleet ahkerana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meidänkin pikkutie oli aika tukossa lumesta illalla, aamulla tänään oli sitten aurattu.

      Poista
  3. Hyvä, että pääsitte sentään autolla tänään liikkeelle. Meillä aura oli työntänyt paksun kinoksen lunta sisäänkäyntiin. Onneksi sattui viikonlopulle, eikä ole kiire lähteä mihinkään.
    Mini näyttää kuvassa todellakin miniltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään lapioitiin autolle parempaa paikkaa, kun oli ihan jumissa, naapuri mieskin tuli auttamaan. Nyt on hyvä.Päästiin käymään kaupassakin.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)