Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 1. marraskuuta 2021

Polvikipua ja ajan vietettä.

 

Kuva kuvattu kahvilan ikkunasta ulospäin, kaunis orkidea.


Tässä olen kärvistellyt polvikivun kanssa, välillä vähän parempana...jos käy sauvalenkillä niin taas huonompana :( Pitäisi kuitenkin liikuntaakin antaa sille, tai niille, polville, kun molemmat on vähän kipeitä, toinen enemmän. Tänään isäntä sanoi, että sun täytyy mennä lääkäriin, sitä taitaa vaivata se, kun en voi olla niin reipas kuin pitäisi..

No, huomenna mennään ainakin kaupunkiin muuten...

Hipsu on edelleen sinnitellyt, ja pikkuisen alkanut paremmin syödä, tykkää makailla mun päällä. Toivon, että tuosta vielä kuntoutuisi sekin.

Joskus kaikkia pikku juttuja olen jossain välissä näperrellyt....kaikenlaisista vanhoista askartelu-materiaaleista, joita on tullut säästettyä.

Kaunis aurinkoinen päivä ulkona, ja lyhyen sauvalenkin tein.

4 kommenttia:

 1. Jotain helpotustahan siihen polvikipuun pitäisi saada...keljumaistahan se on. Polvitukea tms. Niinon kyllä itelläkin, mutta enemmän silloin kun lähtee liikkeelle, sitten kun kävelee niin helpottaa. Kun muistais ennen lähtöä vähän jumpata, verrytellä.
  Kauniita askarteluja olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas tuo vasen polvi pahenee, jos käyn lenkillä, olen kuitenkin käynyt sauvakävelyllä pari kertaa viikossa.Rappuja en pysty menemään kuin askelman kerrallaan alaspäin, ylöspäin kyllä pääsee.

   Poista
 2. Polvikipu estää elämää - minulla. Näin ei saisi sanoa, pitäisi sinnitellä vastaan! Isäntä sanoo minullekin hyvin ohjaavaa, että piristyisin ja toimisin kaikkea puuhaa reipastuneena, oi että!
  Minulla on vielä tuo plantaarifaskiitti, mitä se nyt onkaan selvin sanoin, kuitenkin siis älytön kipu jalkapohjissa kun astuu askeleenkin! Taivaan Isä auta minua!!
  Jaksa nyt Sesse pitää Hipsua mahasi päällä! Se on Hipsun parasta elämää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi meitä raihnaisia.. Hipsu ressukin on rainainen :(

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)