Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 17. marraskuuta 2021

Vivamosta viestiä

Tänään käytiin muutama Vivamon Raamattukylän mainos viemässä ilmoitustauluille. Tuli siinä autossa kotiin tullessa, kun yksi mainos oli enää jäljellä, mieleen että olisi pitänyt tännekin laittaa. 

No, otin sitten tärisevässä autossa vaan kuvan siitä viimeisestä, joten ei super hyvä tullut. Mutta asia ehkä tulee selväksi tästäkin.




Ja suurentamalla saa ehkä selvänkin. Ja ainakin Vivamon Raamattukylän sivuilta löytyy enemmän tietoa.

Kohtahan ne Vivamo-harkatkin miehellä taas alkaa. Tällä kertaa ei kuulemma olekaan kuin kahdet harjoitukset, kun asia on jo niin tuttua ennestääkin.

6 kommenttia:

 1. Osanotto Hipsun poismenon johdosta, valtavan surullista, kun joutuu rakkaasta lemmikistä luopumaan. Perheenjäsenhän se on. Hipsu oli selvästi aivan ihana kissa, ja onneksi eli teillä todella hyvän elämän.

  VastaaPoista
 2. Kuvan saa hyvin suurennettua. Varmasti upea ja ikimuistoinen tapahtuma. Esityksiä näyttää olevan monta. Hyvää viikon jatkoa sinulle ♡

  VastaaPoista
 3. Oi, olispa hienoa päästä taas seuraamaan vuosien tauon jälkeen tuota näytelmää, mutta vähän näyttää siltä, että ei mahdu joulunajan aikatauluun. Ihanaa, että Vivamon harrastajaväki jaksaa toteuttaa joulunäytelmää vuodesta toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hieno näytelmä, varsinkin ilta-näytokset valoineen. Minä kyllä menen päivä-näytökseen, kun ystävät, joiden kanssa menen ovat pitkämatkalaisempia.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)