Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Tänään

 

Hipsu joskus korkeuksissa.

 Tänään menin lääkärille näyttämään polveani. Kun on pari viikkoa mennyt tuon kipeän polven kanssa, ja toinenkin polvi on tullut vähän kipeäksi, varmaan kun olen yrittänyt varoa toista polvea ja siksi jännittänyt toistakin astuessa.

Viikon tulehduskipulääke kuurin sain lääkäriltä. Toivottavasti auttaa. Ulkona sataa, ei tarvii mennä lenkille. Muuten kävellä saa ja pitääkin, mutta ei mielellään alamäkeen, koska siinä se kipu on kovin.(Ja rappuja alas tullessa).

Samalla käytiin kahvilla, apteekissa ja kaupassa. 

Olen lukenut kirjoja, kahta vähän samantyylistä, jossa ihmiset muistelevat menneitä aikoja ja elämäänsä. Kuinka ollakkaan sattuivat olemaan saman tyyliset, vaikka ovat eri kirjoittajien. Muuten on ollut aika ahdistava olo välillä, Hipsu raukan takia... siksikin on kiva lukea sängyssä, kun Hipsu tulee vatsan päälle makaamaan. Hipsu ei enää paljonkaan syö, kinkkua kyllä vähän. Ja joskus jonkun kuivaruuan murenan. Rasmus on jossain reissussa. Tuntuu ikävältä ja tyhjältä kun kun eläimet vähenee :( Tulisi nyt Rasmus kotiin, kun sää muuttui sateiseksi..yleensä silloin se tuleekin.

Ehkä teen kirjapostauksen noista kirjoista, jos jaksan. Nyt menen laittamaan pyykkejä koneeseen. Heippa!

10 kommenttia:

 1. Muistuu mieleeni rakas Jaffa kissani. Silläkin syöminen vähentyi, tosin en muista minkä ikäisestä se alkoi. Kahdenkymmenen vuoden hän saavutti. Osa ruokahalun heilahtelusta saattoi johtua myös nirsoilusta. Kaipaan Jaffaa edelleen. 3 vuotta ei ole vähentänyt oleellisesti sitä!
  En ala tätä aihetta enempää tässä valittelemaan.

  VastaaPoista
 2. Voi pikku Hipsua😥Lemmikeistään on niin raskasta luopua.. Jospa vielä alkaisi ruoka maittamaan🙏

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen kisu Rasmus tuli eilen reissultaan kotiin, niin Hipsukin on vähän paremmin syönyt :)

   Poista
 3. Voi Hipsua. Toivottavasti sille alkaa ruoka maistua - ja sinun polvikipusi helpottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Rasmus tuli eilen kotiin, niin Hipsukin innostui vähän enemmän syömään :)Polvenikin tuntuu ehkä vähän paremmalta.

   Poista
 4. Hyvä kun pääsit lääkärille näyttämään. Voisin kai minäkin syödä kipulääkekuurin kun niin samantapaiset vaivat. Ja pitäisi kyllä saada nukkuakin öisin, jo 3 yötä valvottanut taas.
  Voi Hipsua. Mun ystävän kissalla oli hampaissa vaivaa, hammas heilui, niin ei syönyt. Mutta lopultahan hänenkin piti luopua kissasta.
  Mukava olisi kuulla kirjoista joita luet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerkisin jo palauttaa kirjat tänään, en jaksanut niistä postata.

   Poista
 5. Hipsu -ressukka :(
  Eläimistä luopuminen on ihan kamalaa. Toivottavasti on rauhallinen ja kivuton. Oisko silläkin ikävä Rasmusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varmaan edesmennyttä Elmo-koiraa, kun olivat parhaat kaverit..kyllä Hipsu on rauhallinen ja tykkää makaa mun vatsan päällä.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)