Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 24. marraskuuta 2021

Säät vaihtelee..armo Herran kestää..

 Kuvia säistä (omituinen sana)..Mitäs tässä muuta... eipä erikoisempaa. Tosiaan lunta tuli yhtenä yönä, osa siitä on sulanut. Kaksi viimeistä kuvaa tältä päivältä.

Liukasta on paikoin ollut, onneksi on hyvät talvirenkaat ja painavampi autokin, niin pysyy hyvin tiellä. Ollaan kyllä oltu tyytväisiä tuohon "uuteen" autoon. Bensa vaan on turhan kallista.

Huomenna onkin taas kylätalo-tilaisuus, äkkiä se kaksi viikkoa aina menee.. Hei vaan!

6 kommenttia:

 1. Hienoja sääkuvia! Nuo taivaanrannan punertavat värit ovat kauniit <3 Täällä tuli talvi sittenkin yhdessä yössä. Viime yönä satoi reilut 10 cm!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritån aina välillä kuvata auringon laskuja, mutta usein ne jäävät tietskalle laittaessa vaaleamiksi kuin luonnossa. Meillä on nyt lämmennyt niin, että lähes kaikki lumi on sulanut..

   Poista
 2. Hienot kuvat minunkin mielestäni:) Hyvä kun ootte löytäneet auton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Uusi" auto, siis käytetty sellainen on toiminut ihan kivasti ja kilometrejä jo meilläkin kertynyt yllättävän paljon. Eilen oltiin jopa kaksi kertaa kaupungissa...

   Poista
 3. Lumen jälkeen tännekin Salon seudulle tuli liukkaus, ainakin pyörätiet olivat tosi liukkaita eilen. Tänään suurin osa on tainnut sulaa, kun on vettä satanut.
  Rauhallista adventtiaikaa sinulle!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)