Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 16. marraskuuta 2021

Stressiäkö?

 

Tässä viimeinen kuva Hipsusta <3

 Vatsa on ollut niin huonossa kunnossa taas, liekö vaikuttanut Hipsun sairastelu ja suru siitä. Mulla taitaa olla stressi-maha, kun kaikki murheet tai jännittävät asiat laittavat mahan sekaisin. Niinpä taas peruin kaupunkiin lähtöni. (Vaikka onhan mulla se ärtyvän suolen diagnoosi).Isäntä onneksi lupasi hakea mulle lipun Vivamon joulunäytökseen,kun ystävä pariskunta tulee myös sinne ja lupasivat sitten hakea minut myös autolla. (Liput siihen näytökseen olivatkin suurinpiirtein lopussa kuulemma.) Isäntähän menee sinne jo aikaisemmin.

Polvet on sentään ollut paremmat, eilen käytiin taas jakamassa TV7-lehtiä.

Rasmus pötköttelee yläkerrassa, se on taas yön viettänyt ehkä hiirestämässä, aamulla aina tulee ikkunan tai oven taakse. Se on tosi jämäkkä ja kiinteälihaksinen, painava. Vai tuntuuko se vaan laihtuneen Hipsun jälkeen. Eläinlääkäri muuten sanoi, että Hipsulla saattoi olla kasvain vatsassa, että oli tuntunut siellä sellainen möykky.. :(

Voi kun saisin tuon oman vatsan parempaan kuntoon, se niin paljon rajoittaa mun elämää.

Parempaa teille!


10 kommenttia:

 1. Hyvä kuva Hipsusta! Vatsan rauhoittumista ja muutenkin lepoa mieleen 🙏

  VastaaPoista
 2. Ai teillä on toinen kissa, luulin että ei ole yhtään kotieläintä enää.
  Vatsavaivoihin olen itse kokeillut mustikka Aktiva jugurttia ja chian siemeniä joukkoon, mutta se on tietysti yksilöllistä, stressi voi olla yksi syy.

  VastaaPoista
 3. Onneksi on tuo Rasmus teillä, jos vähän suru vaimenee.
  Mulla on ihan kaivertava kissan ikävä, mut ei voi mitään. Se iskee aina kun kiusaan kissavideoilla itseä tai näen tv:ssä joillakin kissoja.

  Mie oon syönyt maustamatonta AB-jugurttia vuosikausia, jotenkin koin sen vähitellen auttavan. Aamulla ainakin noin dl:n tai vähän enemmän. Söin aamuisin liotettuna kyllä Chia-siemeniäkin pitkään, nyt jätin ne pois. Kuituahan niistä saa ainakin.
  Mullakin möyrähtää, jos joku lapsista sairastuu tai jotain muuta kiirettä tai outoa menoa on. Aina ollut stressivatsa.

  VastaaPoista
 4. On tuo Hipsun kuolema niin surullinen asia. Voi raasua, jos sillä oli tosiaan kasvain. Nyt se on päässyt kaikista vaivoista. Paranemista vatsallesi ja lohtua suruusi!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)