Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 27. lokakuuta 2021

Kummallista...

Miksi yht äkkiä bloggerissa on englanninkieliset ohjeet yms. ??

Joku englannin kielinen teksti oli alussa, en jaksanut ruveta ottamaan siitä selvää ainakaan vielä.

Kävin pienellä sauvakävelyllä, huomasin että toinenkin polvi oli kipeä, höh! Ja vettä satoi, mutta kyllä se silti vähän piristi. Olen muuten ollut aika maassa... tuon Hipsun takia, kun ei tiedä pitäisikö se lopettaa vai ei. Yhtenä päivänä jo itkin ja "hyvästelin" Hipsua, kun se makasi vatsallani, ajatuksena tilata seuraavana päivänä sille lopetus aika, mutta sitten seuraavana päivänä oli vähän pirteämpi... on tämä raastavaa... oma mielialakin on alamaissa...

 


 Tässä kuvassa Hipsu vielä voimissaan <3


Onneksi toinen stressin aihe, auton vaihto, järjestyi hyvin.

Mutta sillä mennään mitä on annettu, joten kaikkihan on vastaan otettava mitä eteen tulee.


8 kommenttia:

 1. Voimia Hipsun kanssa! Vaikea päätös tuo on, ja itse varmasti parhaiten kissan käytöksestä näkee, mikä on vointi.
  Itse olen valinnut niin, että käytän bloggeria englanniksi, joten en ole huomannut muutoksia, kun se on koko ajan ollut samankielinen.

  VastaaPoista
 2. Tässä etusivulla en ole huomannut kielen vaihtelua, mutta kohta alan kirjoittaa postausta, näkee sitten. Ainahan näissä on kaikenlaista vaihtelua.
  Kyllä se on vaikeaa, kun lemmikkikin vanhenee tai sairastuu, seurasin tässä viime talvena ystäväni kissan sairauskertomusta. Milloin piti hampaita poistaa yms.
  Aina sitä jostain löytyy niitä valonpisaroita, vaikka välillä onkin synkeätä.
  Kummallisesti aurinkoa nyt täälläkin vaikka aamulla oli niin harmaata ja sumuista.
  Toivotaan että Hipsun vointi korjaantuu!

  VastaaPoista
 3. Mullakin oli kielet ihan suomeksi. Mutta, voi ei kisun kanssa, kun juuri haukkukin äsken meni...:( Ei ihme jos tuntuu ankealta jo senkin vuoksi. Hyvä kun autoasia järjestyi.

  VastaaPoista
 4. Englantia oli mullakin vähän aikaa, ja sit muuttui taas suomeksi. Toivottavasti kissasi voi nyt hyvin. Kissa mielellään liikkuu ulkona, täälläkin kissat on irti ihan lähellä keskustaa. Yhden tutun koira oli saanut jostain rotanmyrkkyä, ja kuoli muutaman päivän päästä, todennäköisesti joku vihaa koiria, tutulla on epäilys kuka myrkkyä on levitellyt.

  VastaaPoista
 5. Hipsu on aivan ihanan näköinen, suloinen kisu!!
  Pidän niin kissoista! Kaikkea hyvää Hipsulle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! Hipsusta tulee mieleen entinen Otto-kisu, Hipsu on nyt ihan samanlainen kuin Otto silloin , laihtunut ja "masentunut",ruoka ei maistu. Isäntä toi sille kaupungista sellaista nestemäistä erikois ruokaa, sitä se vähän eilen litki, mutta aamulla ei suostunut kuitenkaan sitäkään syömään.

  VastaaPoista
 7. Voi miten surullista on lemmikkien ikääntyminen, ovat niin lyhytikäisiä verrattuna ihmisiin. Meillä on itketty niin monen gerbiilin ja hamsterin perään, ettei ole tosikaan. Rakkaita ne on kaikki. Voimia sinne Hipsulle!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)