Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 9. marraskuuta 2021

Vastoinkäymisiä ja joku onnistuminenkin.

 


 Tänään esitimme Evästä päivään-ruokailussa Raamatun kertomuksen "Nainen kaivolla". Meitä oli kolme miestä ja kolme naista siinä kuvaelmassa.

Osa oli esittämässä henkilöitä, (ilman sanoja), eräs mies ja minä olimme lukemassa Raamatun tekstin aiheesta.

Onneksi se meni hyvin. Minä kun muisti ongelmien yms. sellaisen takia aina jännitän jonkun verran. 

Ja viime viikolla oli  mennyt yksi juttu jonkun verran pieleen juuri muistin ja jännityksen takia omassa seurakunnassa. Tosi ikävää tuo muistin pätkiminen. Ja sitten kun huomaa, että ei muista ja aivot on stressi tilassa, niin sitten hyökkää masennus päälle. Olinkin sitten sunnuntaina seurakunnassa rukoiltavana noiden muisti- yms. asioiden kanssa .

Kuitenkin tahdon jättää kaiken Suurempiin käsiin... kun itse en muuta voi.

8 kommenttia:

 1. Tuo on varmasti juuri sellainen asia, jota jännittäminen pahentaa. Mutta ei se oikein auta, että hoetaan, että älä jännitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä oikein pysty aina rentoutumaan... ja tosiaan nuo muisti häiriöt stressaa..

   Poista
 2. Me ihmiset ollaan taipuvaisia keskittymään siihen, mikä meistä tuntuu omille heikkouksille. Suurin osa jännittää esiintymistä, ja silloin todella voi unohtaa asioita. Tehän teette miehesi kanssa vaikka mitä juttuja koko ajan, olette niin ahkeria Jumalan työmyyriä, ja palkka siitä on tuleva! Ja niinhän se on, että aarre on kätkettynä saviastioissa, niitähän me olemme, kukin omalla laillamme! Siunausta ja iloa ja lepoa teille runsain mitoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi "saviastiaksi" on tosissaan itsensä tuntenut, mutta eikös Herra ole heikoissa väkevä.. itsestä ei vaan aina tunnu kivalta olla heikko :)

   Poista
  2. Totisesti, Herra on heikoissa väkevä! Minäkin tarvitsen Jeesusta aina. Hengitetään hänessä, me olemme varmassa turvassa ja hän antaa meille ilon💝

   Poista
 3. Voisi olla että mulla olisi vielä suurempi jännitys jos joutuisi esiintymään! Jos ei ole tottunut niin on se vaikeaa. Sulla tietysti on ne tuttuja asioita joita esität.
  Ite en ole ikinä tykännyt esiintyä, vaikka esim lapsena pakotettiin ja tietysti töissä piti pitää raportteja yms.
  Voisit kirjottaa lapulle jotain avainsanoja, jos se auttaisi. Tai ottaa vain rennosti jos on tuttuja ihmisiä ja onko sitten niin sellaisia ne asiat jotta pitää pilkulleen olla oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on ollut sellaisia juttuja, esim. omasta uskoon tulosta kertomista, niin silloin olen usein laittanutkin jotain muistiinpanoja, vaikka eihän sitä niinkään voi unohtaa :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)