Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 20. marraskuuta 2021

Kukkia ja kynttilöitä...

...ja siivousta ja ruokaa. 

Isäntä on harkoissa ja minä nautin yksin olosta. Sain yläkerran makkarin siivottua ilman keskeytyksiä :) Raput pitää vielä lakaista.

Sitten olikin jo ruoka tauon paikka: paistettuja perunoita ja porkkanoita sekä paistettu raakamakkara, vähän ruskistui liikaakin, vaan ei haitannut, ja punajuurta. Lisäksi kaksi ohutta gluteenitonta riisikakkua ja väliin juusto. Ja hyvää oli.Parista lasipurkista tein kynttilälyhdyt olkkarin kaapin päälle.


Kuvastuvat peilistä.


Lehtikaktus on aloittanut kukinnan, toivottavasti loputkin silmut jaksavat kukkia.Nyt on alkanut aurinko paistaa, pitäisiköhän uskaltautua lenkille, vaikka siellä onkin tuulinen päivä. Asteita on +6 mittarissa.


Ai niin, laitan tähän vielä salakielellä kirjoitettua viestiä...törmäsin tähän makkaria siivotessani :) Kirjoitettu joskus muinoin, lapsuudessa/nuoruudessa. Oli hyvä jutella pojista kirjeessä, kun kukaan ei ymmärtänyt... kaverin isoveli tai minun pikkusisko eivät saaneet tietää salaisuuksia :)


Hei-hei!

9 kommenttia:

 1. Teitpä tosi kauniin kynttilälyhdyn! Ja kaktuksessa on kaunis kukka. Hauskaa tuo salakieli, ymmärrätkö sitä enää itsekään? Kyllä pojista pitääkin jutella salakielellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä osan ymmärrän ja lisäksi mulla on tallessa myös se paperi, missä on se mitä kirjainta mikin salakielen kuvio tarkoittaa... tuo on nuoruuskaverin kirjoittama kirje :)

   Poista
 2. Mukava touhuta :) rauhassa,ja sillloin löytääkin aina jotain jännää.
  Salakieli,minulla oli myös sellainen ,pidin "salaista päiväkirjaa" :)
  Kauniit lyhdyt olet tehnyt.
  nuo kaktuksen kukat ovat pelkistetyn kauniita.

  (ja lämmin halaus Hipsun muistoksi:(
  Hyvää marraskuun jatkoa !,Sinulle Sesse :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit purkkiaskartelut.
  Salakieli on varmaan ollut tosi kiva kommunikointikeino :) Meillä oli myös sellainen käsimerkkijuttu ystävän kanssa. Vähän kuin viittomakieltä, mutta itse keksittyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli hyvä olla salainen "keskustelu-kanava" :)

   Poista
 4. Kauniit purkit ja ihananvärinen kaktus! Mun kaksi kaktusta vaan tiputtaa lehtiä, enkä tiedä mikä niitä vaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas ei toiseen kaktukseen tule ollenkaan kukkia...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)