Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 21. joulukuuta 2020

Viesti "menneisyydestä" ja tyttöjen tapaaminen

 


 Kiva oli kun Maelka oli jättänyt viestin :) Paljon hänen blogia aikoinaan lueskelin ja siitä sain kimmokkeen aloittaa blogin. Mulla tämä on näköjään mennyt veriin, tämä bloggaaminen.


Eilen meillä oli se "lenkki tapaaminen" kahden tyttäreni kanssa. Vettä tihuutti vähän, mutta ei ollenkaan niin paljon häirinnyt kuin silloin jos on yksin lenkillä. Tytär katsoi kännykästä, että oltais 7 km kävelty, ei se tuntunut niin pitkältä. Käveltiin vanhoissa maisemissa, jotka ovat saaneet paljon omakotitaloja lisää, mutta meidän vanhat kerrostalot olivat yhä paikallaan. Samoin vanha leikkipuisto ja luistinrata.


Nuorempi tyttö oli tullut bussilla toisesta suunnasta, ja meni sillä takaisinkin, vanhempi tyttö oli tullut omalla autolla ja heitti minut kotiinkin. (Isäntä oli heittänyt sinne, ja mennyt kiireellä kotiin katsomaan jääkiekkoa :) Sain kummaltakin tytöltä lahjat, ja toiselta lisäksi ison kasan  luettuja lehtiä, kosteuttavia silmätippoja sekä kaksi laukkuaan. Laukut sen kun lisääntyy...mutta vaihtelua, vaihtelua... 

 

Tänään käytiin kaupassa, ja minä ostin aiemmalla lahjakortilla  osan jouluruuista. Nythän niitä tarvitseekin vähän vähemmän. Jo oli jouluruuhkaa meidän pikkukaupassakin. Ihan jonoksi asti. Hyvin harmaa sää on tänäänkin, mua on paljon väsyttänyt viime aikoina jo pitkään, ja mies on kiinnittänyt siihen huomiota, niin tänään ostin sellaisia "luontaistuote-vitamiineja", joiden pitäisi olla piristäviä. Toivottavasti auttavat, kun itseäkin ärsyttää olla aina väsynyt.


Mulla on edelleen vasta ensimmäinen lainakirja menossa neljästä kirjasta, kun olen vain iltaisin sängyssä lukenut, ja pian alkaa sitten väsyttämään, niin ettei jaksa enempää lukea. Joten lukemista ainakin riittää. Hyvää jouluviikkoa!

 



4 kommenttia:

  1. Tuo Maelka!!..ihanuus🧡🧡🧡🧡
    Sai minullekkin tartuttettua,blogeilukipinän..vaikkakin vasta monen vuoden päästä aloitinkin.Mutta Maelkan blogia luin ,,niin tarkkaan ,hän kirjoitti niin vetoavasti..että olen jopa vuosien saatellessa etsinyt ..oisko aloittanut uuden blogin.Kiitän ja Halaan Sinua Maelka!.🧡🤗🎅🎄❄❄❄❄
    ..tuntui kun tosiaan ois vanhan ystävän tavannut "valovuosiemn takaa"..kun näin nimesi...sinä suuri IDOLINI 🧡😊🤗🤍.Sait hymyn huulille !Olet siellä!!

    Olipa ihana että tapasit tyttäresi:)Paras-lahja 🧡🧡🧡🤗
    Kaunis tuo kuusi..kerään erillaisia kuusia:)
    Lumi saa kovaa kyytiä meilläkin ,ei tietoa "postikorttimaisemasta".EI !!!vihreänä takapiha,jänöt mansikkamaan kimpussa,lumet sulanu pois.vesitihkua ja +4,5 lämmönpuolella 🤔😮😢😢
    Me nähdään pojan ja miniän kanssa keskiviikkona ulkosella!
    Hyvää jouluviikkoa Sinulle Sesse 🎄❄❄❄❄❄❄

    VastaaPoista
  2. Kyllä tämä hämäryys väsyttää kovasti, onneksi päivä alkaa vähitellen pidentyä.
    Kiva juttu, että pääsitte tapaamaan tyttärien kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se kiva! Nythän se päivä piteneen tosiaan vähäsen joka päivä.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)