Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Itsenäisyyspäivän viettoa

 


 Kuva vanha, ei nyt kuki amaryllikset...


Tänään isäntä ehdotti, että mentäisiin itsenäisyyspäivän kunniaksi syömään jotain uuteen kahvilaan/ruokalaan. Ja koska hän halusi tarjota, niin en suinkaan vastaan pistänyt. Läksimme siis joskus ennen puolta päivää ajelemaan sinne päin. Kahvilassa oli vain yksi henkilö asiakkaana odottamassa kotiin vietävää ruokakassia. Siellä ei ollutkaan vielä varsinainen ruoka-aika, joten se ja mun gluteeniton ruokavalio tuotti hankaluuksia. Loppujen lopuksi otimme vain kahvit ja mies pullan ja minä kakkupalan, jossa oli ihan ohut pohja ja sen päällä raikkaita kerroksia jotain hyytelön tapaista. Oli tosi hyvä ja raikas kakku.

 

No, poikkesimme sitten takaisin tullessa lähikaupassa hakemassa isännälle pakatut kolmioleivät ja mulle maksalaatikon. Isännän ideana kun oli ollut, että mun ei tarvii laittaa ruokaa. Joten kiitos ajatuksesta :) Sellaista se välillä on tämä elämä, ei ihan aina mene niinkuin on suunniteltu :)

 

 

Kotona on katseltu osan aikaa tyypillistä itsenäisyyspäivän ohjelmaa. Sääkin on ollut sen verran ankea, ettei juuri huvittanut ulos lähteä esim. kävelemään. Mutta huomenna on ilmeisesti luvattu parempaa säätä, niin on jo suunniteltu kävelylenkkiä. Katsotaan sitä huomenna toteutuuko. Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa!


 

 


6 kommenttia:

  1. Minäkin osaan arvostaa tuollaisia hetkiä kun ei tarvi itse ruveta ruoanlaittoon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun ollaan kahdestaan, niin niitä tuleekin useammin, monesti edellispäivän tähteitä jää seuraavaksi päiväksikin ja siihen voi vaan lisätä jotain.

      Poista
  2. Mullakin oli edellispäivästä jäänyttä ruokaa, ei kyllä mitään herkkua ollut. Sitten leivoin terveellisiä kaurakakkaroita, ei voita ei sokeria paljoa. No tulee kyllä syötyä pareman puutteessa.
    Tänään näyttää kyllä tulevan aurinkoinen päivä vaihteeksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään oli hyvä sää, vain tuuli oli vähän viileä. Käytiin tosiaan kävelemässä.

      Poista
  3. Olipa harmi, ettette saaneetkaan siellä ruokaa. Mutta hyvä että kahvit edes... Kyllä se on aina parasta, kun pääsee valmiiseen pöytään syömään.

    Tavallista itsenäisyyspäivän viettoa oli meilläkin: mm. katsottiin Tuntematon sotilas ja linnan juhlat. Olin leiponut lauantaina, joten oli herkkuja kahvin kanssa.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)