Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 30. joulukuuta 2020

Uudet lasit

 Nyt olivat tämän rouvan lasit valmiit ja sain ne hakea samalla kun mentiin muutenkin kaupunkiin eilen illalla. Arvaiskohan pistää ihan kuvankin tänne...

 


 

Ihan kännykkä-kameralla nappasin ite. Lasit isommat kuin entiset. Ja jonkunverran vahvemmat linssit.

Pari päivää vielä tätä vuotta ja sitten toivotaan, että ensi vuodesta tulee parempi, vai mitä? Sitä ennen vielä uusivuosi paukkuineen, toivottavasti ei täällä paljon pauku, kun Elmo niitä pelkää. Tuo uuden vuoden paukuttelu on ikävää varsinkin koirille ja taitaa jotkut kissatkin sitä pelätä. Meillä enimmäkseen vain Elmo.


Paljon on viime aikoina ystäviä/tuttavia muuttanut rivi-ja kerrostaloihin, varmaan siksikin kun ikää tulee jokaiselle. Nytkin on ainakin miehellä yhdessä muutossa auttaminen tammikuussa, kerrostalosta rivitaloon. Me nyt ainakin toistaiseksi porskutetaan täällä maalla pikku-talossamme.

Tänään ilta menee saunan, jätskin ja tv:n merkeissä. On kyllä tullut muutenkin herkuteltua joulun aikaan. Ja juuri aiemmin saatiin tuttavilta lisää suklaata ja mies toi ruuanjakelusta suklaa kääretortun. Voi sentään... Tosin kääretorttu ei taida olla gluteeniton :), ehken syö sitä sitten.

Mukavaa iltaa teillekin!


7 kommenttia:

  1. Oikein kauniit kehykset! Sopivat erittäin hyvin sinulle! Kiitos kun näytit meillekin. Minulle on tuttua kehysten vaihtaminen. Ei ole helppo valinta. Vaihtaminen aina kun linssien vahvuus on muuttunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olikin jo aika huonossa kunnossa entiset kehykset.

      Poista
  2. Iloisen näköinen rouva uusien lasien kanssa:) Kiva kun sait uudet lasisi nyt käyttöön. Näyttää kivalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se hyvä saada uudet, kun entiset alkoi olla jo kaput..

      Poista
  3. Kiitos iloisesta kuvasta! Onnea uusille laseille, toivottavasti ovat hyvät ja kestävät. Mulla on tarkoitus ensi vuonna :) hankkia uudet lasit. Nämä ovat olleet noin 4 vuotta ja näkö on heikentynyt, enkä ole tykännyt näistä laseista koko aikana. Vaikeaa on lähteä uusia hankkimaan.
    Tänä vuonna en aio lähteä ulos enää klo 18 jälkeen, ei huvita katsella paukuttelua, eikä sitä yleisesti onneksi järjestetäkään.
    Hyvää Uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, ettei täälläkään paljon paukkuisi, kun Elmo pelkää niitä :(

      Poista
  4. Kiva nähdä kuva sinusta, onpa kaunis kuva! Ja hienot silmälasitkin. Minä sain joulun alla erilliset lukulasit, kun moniteholinssini maksaisivat aivan kauheasti. Nyt sitten on kauhea vaihteleminen vanhojen monitehojen ja uusien lukulasien välillä. Aina on väärät lasit päässä, kun tekee jotain, esim. lähden monesti lukulasit päässä liikkeelle, ja eihän silloin näe mitään... Mutta hyvä juttu kyllä ne lukulasit, nyt näkee taas hyvin lukea!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)