Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 13. marraskuuta 2018

Valoja ja muuta



Tänään ollaan siis tiistaissa! Toivottavasti en toivottanut jollekin hyvää maanantaita...tuli vaan mieleen...hmm..
Tänään oli tiistai-ruokailu Evästä päivään, siitä sen muistaa :) Ennen ruokailua kävin taas hieronnassa, se olikin viimeinen, mutta ihana hierojani tarjosi minulle yhden hieronnan vielä lahjaksi, se on ensi viikolla :)










Ja ennen hierontaa kävin työkkärissä eli virallisesti Työ- ja elinkeinotoimistossa. Ystävällinen virkailija auttoi minua päivittämään tietoni ja nyt on toivoa saada joskus korvaustakin. Kyllä siihen voi vielä muutama viikko mennä...Ensi viikollahan mun "oman virkailijan" pitäisi soittaa, kun tällä viikolla hän oli muistaakseni lomalla. Katsotaan miten "muijan" käy, eli siis minun.











Tänään satoi vettä kaupungissa ollessa, onneksi nyt oli sateenvarjo mukana. Muuten kotona kuvailin vähän valoja ym. Laitan niitä tänne väliin.











Pikkuhuoneessa blogi-ystävä Liisalta saatu ihana naulakko, jossa roikkuvat kaulakoruni :) Tauluissa on ylemmässä miehen isovanhemmat ja alempi on peräisin äidin mökiltä.














Pikkuhuoneessa (joka on askarteluhuoneeni) on myös kaikkea itsetekemää. Tämä on tehty rikki menneen kellon reunuksesta ja tytön entisestä tapetin palasta.













Tämä on itsetehty kakun pohjapahvista ja talouspaperirullista ja peilistä, jonka kehys oli rikki.













Tässä vanha kierrätyspeili (tämäkin), jonka tummanruskeat kehykset maalasin askartelumaalilla.












On tehnyt mieli askarrellakin, mutta en ole saanut aikaiseksi oikein mitään vähään aikaan. Teille leppoisaa tiistai-iltaa :)

2 kommenttia:

  1. Kauniita valoja,ihania peilejä,tuota talouspaperirulla -kukka juttua ,katsoin useampaan kertaan ihana!!! kaunis!!!
    Kaunis tapetti/taulu;)))
    ihania nuo vanhat kuvat:)

    Voi miten pitkään joudut odottamaan korvauksia:(,huh´´huh´´´
    Toivon sydämmestäni että asiat järjestyy taasen parhain päin,muista Sesse!!levätä,älä rasita kuitenkaan liikaa itteäsi,"on asioita joille emme voi mitään",muista turha niitä on murehtia!!

    Leppoisaa keskiviikkoa!!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)