Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 24. marraskuuta 2018

Höpötystä




Aurinkoiset terveiset (sään suhteen) täältä maalta! Eilinen meni hujauksessa, kun aamupäivällä mulla oli ihanan hierojani lahjoittama hieronta kaupungissa. Illalla sitten mentiin seurakuntaan, jossa sain kertoa uskoontulostani, joka tapahtui v.-90.





Tänä aamuna oli jännä "raja" tuossa taivaalla...harvoin näkee noin vaakasuoraa pilven rajaa!




















Mies on saanut laavun suurinpiirtein tehtyä ja meni sytyttelemään nuotioon tulta...pitäneekö keittää pannukahvia... Mies on ulkoilmaihminen, minä en niinkään näin kylmään aikaan. Mutta kyllähän menen miehen seuraksi kahvia keittelemään ulos, jos hän on niin ajatellut :)






Muuten syötiin ruoka juuri joku aika sitten. Huomasin kellarissa käydessäni, että olin kokonaan unohtanut, että olin vienyt sinne aiemmin saatuja omenoita ja tomaatteja....onneksi melkein kaikki olivat vielä kunnossa! Teinkin sitten ruuaksi kuumia voileipiä ja salaattia, molempiin sain käytettyä tomaatteja ja salaattiin myös omenaa. Jälkiruuaksi tein kahvi/kaakao kiisselin, tosin se on vielä jäähtymässä, joten syömme sitä välipalaksi/illalliseksi :) Sen tekeminen johtui siitä, että kylätalo-tilaisuudesta oli jäänyt ylimääräistä kahvia. Eipähän mennyt sekään hukkaan!





Tämmöistä tänään. Lainasin muuten kirjastosta hyvän kirjan eilen, nimeltä Perhe sodassa. Se kertoo talvisodan ajoista erään perheen kokemana. Siinä on autenttista materiaalia, kuten kirjeitä sota-ajalta ym. Sitä kerkisin eilen lukea jo kirjastossa miestä odottaessa ja illalla vielä sängyssä. Ehkä kirjoitan siitä esittelyn, kun olen sen lukenut. Aurinkoista syystalven päivää!



ps. Eikä muuten sieltä työkkäristäkään soitettu viikolla,vaikka piti, ja koko viikon latasin kännyn akkua ja pidin sen koko ajan lähellä. Höh! Mun akku kun tyhjenee aika nopeasti nykyisin.

4 kommenttia:

  1. no kylläpäs on jännät kuvat:)Harvoin tosiaan näkee noin vakaalla kädellä vedettyjä viivoja:))

    ihanat herkut valmistit,
    miten tehdään kahvikiisseli?tuleeko kermaa päälle:=) ??

    Aurinkoista ja kirpakkaa sunnuntaita !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan maitokiisselin tai suklaakiisselin ohjeella, paitsi että osan maidosta korvasin kahvilla ja lisäsin joukkoon maitokaakao-jauhetta. "Kerman kera kaksinverroin parempaa" niinkuin ennen vanhaan mainoksessa sanottiin...olisi varmaan ollut, me tosin söimme vain rasvattoman maidon kanssa :) Aurinkoista ja kylmää täälläkin, 8 astetta pakkasta oli kahdeksan aikaan.

      Poista
  2. Kiitos ,ohjeesta!
    teen kyllä joskus,tykkään kiisseleistä ym herkuista:))
    Laitoin sähköpostia:))

    VastaaPoista
  3. Hienot kuvat. Ihana kunnon vaimo olet, kyllä miehelle keitetään nuotiokahvit jos hän haluaa. <3 Tuo on hyvä ida kahvi/kaakao kiisseli pitänee joskus kokeilla. Ylijäämä kahvista olen tehnyt kahvikiisseliä, mutten oikein pidä sen mausta isäni ja mieheni pitävät kyllä. Ärsyttävää kun ei pidetä sovitusta kiinni, sitä saa kytätä ja odotella turhaan.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)