Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 9. marraskuuta 2018

Normalisoituako vai ei...


...mun olotila ei osaa päättää.
Ihmeen kauan nyt kestää tuo normaaliolon saavuttaminen, kun edellisen muistinmenetyksen jälkeen palasi seuraavana päivänä ihan normaaliksi. Nyt on vaan sellanen "toistaitoinen" olo, hajamielinen. Eilen illalla oli vielä Kylätalo-tilaisuus, ja läksin sinne, kun mullahan on kahvitus siellä ja kun olo tuntui suht normaalilta, siellä sitten tuli kuitenkin taas huimaava huono olo, ja kesken tilaisuuden piti mennä keittiöön ja painaa päätä polviin. Tilaisuuden jälkeen sama ystävä kuin soppakirkossakin taas hieroi mun niskaa ja toiset rukoilivat mun puolesta.Yöksi mies hieroi mun niskaan Perskindol-voidetta, kun se hierova ystävä oli sitä suositellut. Sehän tekee ensin kylmäksi ja sitten kuumaksi, hierottavan kohdan ja veri alkaa kiertää. Ainakin nukuin hyvin.

Tänään mulla on jo aiemmin varattu hieronta-aika,laitoinkin viestiä hierojalle, selitin tilanteen ja kysyin että voinko tulla normaalisti. Hän lupasi soittaa kymmenen maissa, mutta että hieronta on varmaan vaan hyväksi. Alun perin mun piti lähteä jo aamulla miehen kanssa kaupunkiin, mutta sitten olisin joutunut odottamaan siellä iltapäivään, ja tuntui etten jaksaisi olla siellä niin kauan jos sattuu taas tulemaan heikottava olo. Niin mies meni yksin ja lupasi tulla mut sitten hakemaan hierontaan.Onneksi niin. Vatsakin on ollut taas ärtynyt.

Nyt söin oikein kunnon aamupalan, kun tuntuu, ettei aina "muista" syödäkkään kunnolla. Kaurapuuroa, pellavansiemeniä, maitoa, banaania, hedelmämehua, juusto-salaatti-,liha-voileivän ja kahvia :) Ja aamulääkkeet.(Sydämen nopelyöntisyyteen, sekä sinkkiä ja d-vitamiinia ja Rennien).
Ehkä jätän tänä iltana srk:n tilaisuuden väliin, se voi olla että hieronnan jälkeen tulee muutenkin väsynyt olo.
Taas tällainen "sairaskertomus", mutta kunhan kirjoitin "omiksi lämpimikseni" ja muistiin vastaisuuden varalle:) Parempaa teille!

8 kommenttia:

 1. Hieronta varmaan tekee hyvää, pään verenkierto paranee. Niska saattaa olla jumissa ja estää verenkiertoa, tosin en tiedä, tuleeko siitä tuontapaisia vaivoja, mutta mulla on usein pää kipeä sen takia. Täytyy muistaa pyöritellä hartioita työn teon välillä, kun kirjoitan työkseni koneen ääressä.
  Kuulostaa hyvältä tuo voiteen vaikutus ja hienoa, että sait kunnolla nukuttua. Univaivatkin voivat aiheuttaa vaikka mitä harmeja. Toivottavasti olosi pian kohenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt illalla on taas olo parempi, toivottavasti pysyisikin. Hieronta teki varmaan hyvää, vaikka pitikin päikkärit nukkua sen jälkeen :)

   Poista
 2. Ikävä olotila kun muisti katoaa, onneksesi se palautuu -joskus vähän pätkittäin, mutta kuitenkin... Kun välillä syö, ei ole läheskään niin nälkä - vai kuinka se olikaan? Blogi on hyvä päiväkirja muistuttamaan päivien kulusta. Toiveikasta viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan...toivotaan, että olo tästä muuttuu normaaliksi, nyt on ainakin aika hyvä, kun on hierottu ja sen päälle nukuttu :)

   Poista
 3. Ihan voinnin mukaan, lepää jos väsyttää, jos ei tiedä mistä se johtuu, niin ota rauhallisesti. Onko verenpaine miten normaali, ettei ole liian matala/korkea? Jos sulla on tutkimuksia tulossa mene niihin, oireet voi johtua niin monenlaisesta asiasta.
  Toivotaan että olo korjaantuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verenpaine mulla on yleensä enemmän alhainen kuin korkea...ei kyllä itsellä ole verenpaine-mittaria.Maanantaina on lisätutkimuksia.

   Poista
 4. Toivottavasti alkaa helpottumaan olo kaikilta osin! Voimia tähän viikonloppuun, mitä se sisällään pitääkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän ottaa rennosti, yksi kylävierailu on tänään, huomisesta en vielä tiedä...toivottavasti ei mitään erikoista :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)