Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 16. marraskuuta 2018

Arkipuuhia



Tänään on tehty pientä siivousta alakerrassa,yläkerrasta vaihdoin vain lakanat. Turkoosia, tykkään.












Ehkä paneudun makkarin siivoukseen paremmin huomenna..tai sitten luultavasti en..saa nyt nähdä. Siivous rauhaa olisi kyllä,kun miehellä alkaa huomenna ensimmäiset joulu-näytelmän harkat. Toisaalta srk:ssakin olisi tilaisuus, jos jonkun kyydissä menisi, en tiedä vielä. Tänään mennään kuitenkin seurakunnan toiseen tilaisuuteen.





Siivouksen jälkeen alkoi ruuan pohdinta. Entistä soppaa olisi ollut, mutta vaan vähän, joten ajattelin jättää sen huomiseksi kun olen yksin. Siispä kaivoin, myöhässä tietenkin,pakasteesta rasiallisen muussia + palapaistia ja laitoin mikroon alku sulatukseen. Kun se oli melko sulaa, siirsin sen voideltuun uunivuokaan, viipaloin päälle tomaattia ja päällimmäiseksi juustoraastetta. Ja uuniin. Sen seuraksi keitin nahistumassa olevaa kukkakaalia "terttuina" suolalla maustetussa vedessä. Eilistä salaattia oli jääkapissa, jatkoin sitä vain tomaatin- ja omenanpaloilla.





Ja siitähän tuli maukas ateria.











Lisäksi vain vettä ja riisikakku pippurimausteisen leikkeleen kanssa. Olen yrittänyt välttää nykyisin leipää, kun kauraleipä olisi ainut joka sopisi mun vatsalle. (Ärtyvän suolen oireyhtymä).




Eipä tässä muuta, kirjoitellaan. Mukavaa alkavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hyvää olikin,loppu tuli miehen kanssa syötyä iltapalana :)

      Poista
  2. Hyvän näköinen ruoka minustakin! Onneksi on vatsa täynnä, muuten pitäisi äkkiä keksiä jotain syötävää.

    VastaaPoista
  3. Voi että, uunissa voisikin tehdä enemmän ruokia. Mulla yksin on välillä keljua tehdä, kun ei keksi, eikä viitsis, eikä tuntuis mikään maistuvan, mut sitten kun tekee isomman annoksen siitä voi lämmittää monesti. Muuten tulisi syötyä liikaa leipää, eikä minunkaan vatsa tykkää liiasta ruisleivästä, vaikka ois kuin hyvää. Kaurapaloja olen minäkin nyt monesti ostanut, ne ei vaivaa niin paljon vatsassa.
    Hyvää viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin ei eilen houkuttanut pelkkä mikrossa lämmitetty ruoka, uunissa tuli paljon herkullisempaa,kun vähän sitä "tuunasi" :)

      Poista
  4. Hyvä ja herkullinen ateria tuli. Meillä on usein vanhaajatkettua tai mitä kaapista löytyy. :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)