Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Pöpperöistä







Pää on ollut vielä tänäänkin pöpperöinen, on särkenyt ja niska ollut kipeä. Särkylääkkeen otin ja päikkärit nukuin. Ajatuskin on liikkunut jotenkin jähmeästi. Sain kuitenkin keittiön, olkkarin ja pikkuhuoneen + wc:n siivottua. Ja tiskikoneen pyöritettyä.
Eilen, tosin vasta illalla, huomasin, että toissapäivän pestyt pyykit olivat vielä koneessa, kun eihän mies ollut niitä huomannut, enkä minä tietenkään edes muistanut, että olin ne ennen muistin menetystä laittanut koneeseen. No, ihan kunnossa ne olivat eivätkä haisseet edes tunkkaiselle, niin sitten ripustin ne vaan kuivumaan.





Miehelle tulee saunakaveri kellarisaunaan illalla, minä laitan heille sitten kahvit tai teet valmiiksi ja menen vasta heidän jälkeen saunaan, niin saavat kahvillakin rauhassa jutella.





Liisalta sain arpajaisvoitto-kirjeen tänään. Lämmin kiitos Liisa :) Olen vielä miettinyt tuota toissapäiväistä muistin menetystä ja kaikkea siihen liittyvää. Varsinkin kun pää on vieläkin ollut pöpperöinen ja olo väsynyt.
No, mutta huomenna täytyy mennä kaupunkiin ja jos sitä muutenkin piristyisi.. Eletään toivossa! "Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato." Vanha vitsi!

8 kommenttia:

  1. Ei ole ihme jos mietityttää. Toivottavasti huominen tuo jotain mieluista ajateltavaa tilalle. Kiva asia tälle päivälle olikin saamasi arpajaisvoitto:) Niitä ei jatkuvasti kohdalle osukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole vieläkään kyllä ollut normaali olo, kaupunkireissulla tuli jopa huono olo...oltiin soppakirkossa niin pääsin sivuhuoneeseen lepäämään, kun oli huono, oksettava olo. Se meni levätessä ohi ja yksi ystävä vielä hieroi mun niskaa, kun se on ollut kipeä...

      Poista
  2. Toivottavasti olosi kohenee! Ja että muistinmenetys ei enää toistuisi. Onneksi pyykit eivät löyhkänneet, minullakin joskus unohtunut :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olon normalisoitumista toivon itsekin, ei vielä ole oikein normaaliksi palannut...muistikin toimii vielä hitaalla... olen kuin hajamielinen professori.

      Poista
  3. Hei,
    olet kokenut sellaisen nopean muistin menetyksen,oletan.
    Veljeni sai vastaan tyyppisen silloin, kun hänen vaimollaan todettiin vakava sairaus, hän tuli aivan muistamattomana kotiin.Oli päivän sairaalassa ja kaikki ok.
    Myös mieheni sisar sai vastaavan hänkin siitä toipui hyvin. Mutta eihän se aina näin ole, pidä huoli itsestäsi.
    "liikaa huolehtivainen"

    VastaaPoista
  4. Eipä ole ihme,vaikka useamman päivän vie oltilan parantumiseen!
    Tuttu tilanne,pyykit jääny pesukonessen,ooneksi ei tunkalle tuoksuneet!
    Ole hyvä Sesse!! :)),askarteluun.ym kortteihin:))
    Toivotaan parasta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että olo tästä normalisoituu ja poistuu tuo jatkuva väsymyskin.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)