Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 12. joulukuuta 2017

Väsymystä...
Haa, taas kerran sataa lunta! Kuinkahan kauan tämä lumi pysyy... lumi kuvia otin ikkunasta äsken.Mulla on jonkinlainen joulun alus väsymys, mietin mitä jaksaa jouluksi laittaa, ja toisaalta laskut ja rahavarat huomioon ottaen, se on myös "pystymis kysymys". Vaan joka kerran asiat on järjestyneet, joten ei siitä sen enempää pidä huolta kantaa. Lukekaapas muuten Kotimatkalla-blogistani tämän päivää sanaa aiheesta "Huolettomuus" kirjasta "Jumala puhuu".Jotenkin väsynyt kun on ollut, niin eilen olin iloinen siitäkin, kun sain pari "hommaa", jotka mielessä on ollut, tehtyä. Hoidettua öljytilaus sekä teetettyä Kylätalon joulujuhlaan kutsulaput (omasta tulostimesta kun loppui muste) ja vietiin ne ilmoitustauluille. Yhdellä ilmoitustaululla kohtasin erään kyläläisen ja sain kutsua häntäkin joulujuhlaan.
Pari joulujuhlaan liittyvää muutakin asiaa sain hoidettua ja pakaste-coctail-piirakoita ostettua,kun niiden paistaminen on mun osuus vähän runsaamasta tarjoilusta, juhlan kuniaksi. Niin, ja joulukortit laitettua postiin.
Mulla on ollut selkä kipeä pari päivää, ensin se tuli ihan "itsekseen" (tosin saatoi tulla puiden kannosta) ja siihen auttoi selänlämmitin, mutta kun olimme eilen kaupungissa, niin kauppareissulla mies oli jo mennyt autoon odottamaan, kun minä vielä keräsin tavaroita, niin kun mulla oli painava kissanhiekka-pussi, iso kissanruoka pussi ja ruoka kassi, niin siitä se selkä ei tykännytkään vaan tuli uudestaan kipeäksi :( No, kyllä tuo villainen selänlämmitin tekee hyvää taaskin.
Miehellä oli eilen vapaapäivä näytelmistä. Tänään hän lähti taas aamulla ja tänään on kaksi näytöstä ja huomen aamulla yksi, niin jääkin nyt poikkeuksellisesti yöksi Vivamoon. Torstaina hällä onkin taas vapapäivä, ja se on hyvä, kun silloin on se Kylätalon joulujuhla illalla. Ja myös soppakirkon joulujuhla on samana päivänä, kaipa sinnekin olemme menossa, kun se on päivällä. Oho, näköjään olen höpötys-tuulella :D
No, tämähän onkin samalla vähän niinkuin päiväkirjaa, kun paperiseen päiväkirjaan tulee kirjoitettua harvemmin nykyisin.

Eläinlääkärille soitin Rasmuksesta eilen, ja lääkäri sanoi, että kissoilla voi olla kuukaudenkin maha löysällä ja sitten parantua itsekseen. Ohjeita sain kyllä esim. madotuksesta ja lisäravinteen annosta. Ja kun Rasmus on muuten ihan hyväkuntoinen. Joten luotetaan siihen, että se tuosta paranee.
Hyvänen aika, joulu on jo noin puolentoista viikon päästä, se tulee ennenkuin huomaammekaan. Hyvää joulunalus-aikaa!

14 kommenttia:

 1. Mä vihaan näitä jatkuvia lumipyryjä kun yksin teen ison pihan lumityöt ja kaikki muu päälle. Ei ole meilläkään varaa yhteenkään lahjaan jouluna. Ei tule turhia ostoja sitem tehtyä. Kivaa nimpparia Sesdelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttuliini! Minä kävin tekemässä vaan kolan levyisen kulkureitin, jos vanhat merkit paikkansa pitää, niin lumi sulaa kuitenkin huomenna ennen kun isäntä tulee kotiin...mutta painavaa lunta oli kyllä. Tsemppiä teille!

   Poista
 2. Meilläkin oli satanut yöllä lunta. Satoi vielä aamula kun vein pojan kouluun ja menin isää ruokkimaan, keli oli mielenkiintoinen. Paluumatkankin tein aaraamatonta tietä pitkin, hyvin meni mulla kaikilla ei oli ojaan ajoja. Reissun jälkeen leikein koiran kanssa tunnin lumisessa metsässä ja rannalla. Nyt piski on väsy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, koira on väsy, mutta sinä et :) Meillä kyllä minä varmaan väsyisin ennen kuin koira... Kävin kapean väylän kolaamassa pihaan, vaikka se taitaa nyt jo kosteaksi muuttua, kai se kohta sulaa.

   Poista
 3. Meillä ei ole entisetkään sulaneet pois kertaakaan joten aarrggghh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä on sitten lunta ennestäänkin...täällä se sulaa yleensä päivän-parin sisällä kokonaan...

   Poista
 4. Meille tuli lisää lunta, vanha ehti sulaamaan pois.
  Äsken koira tuli pihalta, luumipaakkuja jaloissa.
  Mutta on se kurakin tympeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, koirakin lumessa :) Kura on kanssa kurjaa ja täällä monin paikoin ihan savea, niin märkä savi on liukastakin...

   Poista
 5. Olipa jotenkin tutunkuuloista mullekin tuo mitä kirjoitit joulua edeltävästä väsymys/pystymiskysymyksestä... Mutta en minäkään sitä viitsi juurikaan miettiä. Niillä mennään mitä on. Toivottavasti sun selkä tulee kuntoon ja kaikki ne kylätalon juhlajärjestelytkin menee sujuvasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kolasin eilen lunta, niin selkä tuli parempaan kuntoon, kummallista :) nyt on vaan olkapää ja käsivarsi kipee, mutta kyllä se taas siitä :)

   Poista
 6. On kyllä kaunista kuin pikkuisen lunta maassa! Joulu on kuva laitella sen mukaan mitä jaksaa/pystyy..joulu tulee niin pienistä asioista❤️ Rauhaisaa joulun odottelua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva= Joulua on kiva :) minulla on lapsen i-pad käytössä kun oma kone on korjauksessa..niin tällä kirjoittelee mitä sattuu:)

   Poista
  2. Kiitos samoin sinne Päde!

   Poista
 7. Sama vika täällä, että väsyttää. Ja jotenkin on epäreilua, että juuri näin pimeimpään aikaan, kun ihminen on väsyneimmillään, pitäisi jaksaa vielä jouluakin valmistella... Jeesus ei kyllä varmaan tarkoittanut, että me saisimme stressiä hänen syntymäjuhlastaan... No, onneksi on ainakin joulukortit lähetetty ja lahjat ostettu (mutta vielä paketoimatta).

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)