Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Joulua kohtiTässä seurakunnasta saamamme lahja-amaryllis :) Kirjailtu liinakin on jostain saatu.Meillä on ison kuusen lisäksi pikkuinen kuusi, joka aikoinaan oli miehellä hänen poikamies-asunnossaan. Muistan kun kävin silloin siellä pikkuisessa pihamökissä,olisiko ollut aaton aattona. Ikkunan ulkopuolella paloi punainen Venetsia-kynttilä ja sisällä sohvapöydällä oli tuo pikkuinen kuusi värivaloineen, kuusen kupeessa oli odottamassa pari pakettia, jotka hän oli saanut. Siitä huolimatta, että mies ei ole mikään "jouluihminen", siellä pikkuisessa yhden huoneen mökissä oli tuon kuusen ansiosta jouluinen tunnelma :)

Sen jälkeen kuusi on ollut meillä "kakkoskuusena" välillä lastenhuoneessa, välillä makuuhuoneessa, tällä kertaa laitoin sen pikku-huoneeseen ja koristelin pääasiassa itse ompelemillani koristeilla. Vanhin poikani varmaan nukkuu siellä ainakin yhden yön jouluna. Poikamies hänkin :)


Tällaisen lahjakorin saimme eilen sieltä tuttavilta. En ole vielä raaskinut avata sitä. Siellä on kaikenlaista koristetta.Miestä pyydettiinkin taas leivänhaku-keikalle Vantaalle. Minä vielä nukuin, kun hän lähti. Illalla oli maha niin huonossa kunnossa, etten saanut nukuttuakaan, kun kouristeli mahaa, vaikka olin yhden vatsa-tabletin ottanut. Se oli luultavasti se päivällä syömämme chili con carne, jota kahtena päivänä syötiin riisin ja salaatin kanssa. Niin hyvää, mutta vatsa ei tykännyt. Se oli, pakasteessa ollutta, ystävän ruokalasta tuomaa ruokaa, niin pitihän se syödä. Edellisenä päivänäkin oli vatsavaivaa, mutta ei niin paljoa.


Loppuun kisu-misut <3 (eilen kanssani tietskalla :)Onneksi nyt on taas vatsa kunnossa :) Kotimatkalla-blogissanikin uutta tekstiä.

13 kommenttia:

 1. Lempeää joulun aikaa sinne lumen ihmemaahan!

  VastaaPoista
 2. Voi ei, toivottavasti vatsa rauhoittuu.
  Onpa söpö pikkukuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vuosia jo ollut muovikuuset, kun kerran nuorempi poika sai allergisen ihottuman luonnon kuusesta.

   Poista
 3. Ihanat kissakaverit jeesaamassa sinua blogikommentoinnissa.
  Toivottavasti vatsasi on jo rauhoittunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin vatsa on ollut nyt perempana :) Kissat on mukavia mukana olevia :)

   Poista
 4. Se pikkukuusi onkin sitten sellainen poikamies-kuusi:) Kyllä kuusi on ihan ylivertainen joulukoriste tunnelmaa luomaan. Kun minä isännän tapasin ensi kertaa Kotkassa, oli hänelläkin asunnossaan kuusi. En kyllä muista, mitä sille kuuselle myöhemmin tapahtui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kuusi on tosiaan sellainen joulun tekijä. Kerran täällä meillä oli pelkästään tuo pikkukuusi, kun tuntui niin ahtaalta...

   Poista
 5. Kaunis kuusi. Meillä on myös samanlainen kuusi, pieneen kotiin ei mahdu suurempaa kuusta. Sinun kissat ovat suloisia ja ne on mukavia kavereita:)
  Hyvää joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on tosiaan mukavia kavereita :) Samoin sinulle!

   Poista
 6. Oi miten ihania kuvia! Niin kaunista joulun tunnelmaa! Ihana kuusi. Mukavaa jouluviikkoa♥

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia! Ja ihanat kisulit! Minä en ole tänä vuonna jaksanut tehdä joulun eteen juuri mitään. Tänään aion vähän leipoa ja siivoskella.

  Siunattua joulua teille!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)