Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Joulu-valoja ja lumihiutaleita
Ulkona alkoi äsken sataa lunta, pienen pieniä hiutaleita :)

Ihmettelen kovasti, kun ostin ne patterivalot ulos, niin niistä on jo nyt patterit ilmeisesti lopussa, kun valo paloi hyvin, hyvin himmeänä...niinkö vähän aikaa ne kestää...taitaa tulla turhan kalliiksi. Vaikka niissä oli hämäräkytkin, että syttyivät vasta hämärällä. Eivät siis päivällä olleet päällä. "Kauhiast ihmettelen". En ole enää pitänyt sitä päällä, ajattelin laittaa uudet patterit vasta jouluksi.
Myös kuistilla ollut (samanlainen) valo himmeni, mutta siinä olikin käytetyt patterit, siihen laitoin uudet, ja pidän sen vaan illalla päällä.

Elikkäs kyllä vaan sähköllä toimivat on parempia. Niinkuin nämä eteisen valot,jotka laitoin sen tekemäni kranssin ympärille.


Kuistin valojen seuraksi laitoin "tuunaamiani" palaneita lamppuja :)


Värikäs koti-ryhmässä joku oli jakanut jonkun lehti-tms kirjoituksen, jossa valitettiin punaisista verhoista ja jos minkin värisistä jouluvaloista, että ei sais laittaa, kun näyttää ihan ilotalolta...
Mitähän se tuumais näistä...hmmm...pimeässä ikkunassa...

Ostin nimittäin vahingossa (kun en katsonut kunnolla tekstiä, luulin että ne oli kirkkaat) pinkit pienet valot aiemmin, ja laitoin ne pinkin sydämen ympärille pikku-huoneen ikkunaan.:) On itsestäkin vähän liian räikeät, pinkkiä pinkillä, saattaa olla että laitan ne johonkin muuhun.
Keittiön ikkuna on saanut punavalkoista väritystä.
Laitan joulukortit taas tuohon verhotankoon, kaksi korttia on jo tullut. Itse olen tänään kirjoitellut joulukortteja. Lahjoja ei ole vielä ostettu ensimmäistäkään, tosin meillä annetaankin jouluna vain jotain pientä.
Rasmus raukka-parka on taas ripuloinut ja annan sille toisen kuurin lääkettä...jos ei se auta, niin pakko mennä eläinlääkärille :( Voi kun se paranisi!

6 kommenttia:

 1. Sama tunne, minusta kuluvat aika pian. Pitäis oikein testata ja laittaa päivät ylös sekä poltetut tunnit.
  Kyllä sitä saa kotiinsa laittaa mitä itse ja perhe haluaa.
  Toivon Rasmuksen parantuvan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soitin eläinlääkärille, joka sanoi että kissoilla voi olla kuukaudenkin ripuli ja sitten parantua itsekseen, että jos on hyvä kuntoinen, niin kannatta vaan madottaa ja sitä apteekin lisä ravinnetta voi antaa enenmmänkin kuin ohjeen kuurina.

   Poista
 2. Ihania kuvia ja niin kauniita valoja! Tuo kranssi on upea! Voi Rasmusta,toivottavasti paranee pian♥ Leppoisaa alkavaa viikkoa ja mukavaa joulun odottelua sinne♥

  VastaaPoista
 3. Hienoja jouluvaloja sinulla! Pidän niistä pinkeistäkin, ainakin kuvassa. Minulla on lahjat ostettuna, mutta paketoimatta vielä. Joulukortit kirjoitin, mutta millähän jaksaa vielä kaikki leipomiset ja muut ( = siivoukset) ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin millä jaksaa muut kuin kodin koristelun, jonka voi tehdä pikkuhiljaa :) Tosin en tiedä, kun joka joulu tuntuu, että aina vaan vähemmän haluaa hössöttää :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)