Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 19. joulukuuta 2017

Eräänä aurinkoisena päivänä...

...tuli lenkillä otettua kuvia, jotka jäivät laittamatta tänne. Laitan nyt että muistaa joskus auringonkin paistaneen joulukuussakin.Oli lähes kevättalven näköistä.

Tänään oli kaupunkipäivä. Diakonia-ruokailu on jo jäänyt joulutauolle, mutta kyllähän tuota kaupungilla kaikenlaista menoa kuitenkin riitti. Tulostimen värikasetin vein täytettäväksi, joku joululahja tuli ostettua, kirjastosta pari kirjaa jouluksi... tullessa poikettiin tuttavilla pikaisesti, siellä isäntä oli flunssassa...pysyttiin kaukana :) Yllätys-joululahja saatiin .
Illalla käytiin saunassa, seuraava onkin sitten "joulusauna".
Päivät vähenee...joulu lähenee...onneksi ei ole joulu-stressiä, kun ajattelin ottaa ihan leppoisasti. Emme aio edes kinkkua paistaa tänä vuonna.
Tarpeeksi stressiä aiheuttaa hallituksen päätökset ja muut asiat ...köyhät kyykkyyn politiikka. Paras kun ei niitäkään asioita ajattele.Siitä huolimatta hyvää joulun odotusta :)

4 kommenttia:

 1. Hyvä kun kuvasit ton auringon paisteen :)
  Hyvää joulua myös sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on taas normaali-pilvistä ja vesi tippuu räystäästä ja lumi katolta. Kissa just pelästyi ikkunan vieressä,kun lunta humahti katolta...

   Poista
 2. Ihan ihmeellinen valo siellä.
  Niin, vieläköhän sitä pitää oikeasti ruveta töiden hakuun, kun tämä sairasloma loppuu vuoden lopussa. kolmeen kuukauteen pitää 18 tuntia olla jossain töissä, siis vähintään. Mutta turhapa sitä on etukäteen murehtia, mistä löytyy joku työhön ottaja. Tai kykeneekö mihinkään hommaan enää. Mut siitä se selviää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sanopa muuta, tuohon työ asiaan... Mulla pitäs alkaa joku "työkokeilu" tai vastaava...tammikuussa soittavat, katsomme..

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)