Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 17. heinäkuuta 2018

Vintistä ja tytöltä


Eilen kävin vintissä taas kurkkaamassa, vaikka siellä oli tosi lämmin ja välikatosta (siis ulko- ja sisäkaton välistä) kuuluu se jatkuva ampiaispesän surina. Onneksi se on siellä välissä, vintin puolella surisi vain pari kärpästä. Heti vilkaisin, kun kuulin surinaa, ettei vaan ampiaiset ole löytäneet tietään sinne.

Siellä kun on vaikka mitä, niin esittelen söpösiä posliineja. Kun olin lapsi, olin hieman kateellinen ystävälle, jolla oli posliininen leikkiastiasto. Siksikö minunkin on ollut aikuisena ostettava pari leikkiastiastoa "itselleni". Tekosyynä voi käyttää lapsivieraita :)


Ensimmäinen kattaus, kukka-astiastoToinen kattaus, nalle-astiasto


Kolmas kattaus on vähän isompia astioita sieltä lasten astioista, posliinia nämäkin. Varsinkin tuo vihreä kannu on hauska.
Ehkä ensiviikolla tytöntyttökin tulee käymään, äitinsä kävikin eilen pikaisesti, kun lainasi minulta mehumaijan, silloin pikkuneiti olikin mennyt serkuille kylään. Aikuisia lapsia saattaa muutenkin tällä- ja ensiviikolla tulla käymään.

Toiselta tytöltä sain tämän piianpeilin, kun se oli irronnut liitoksistaan, eikä hän muutenkaan kuulemma enää tarvinnut sitä. Liimasin sen, saa nyt nähdä jätänkö sen sisälle vai vienkö vinttiin...tila-ongelmaa kun on sisälläkin.
Tällaista tällä kertaa.

2 kommenttia:

 1. Sulosia astiastoja!!
  mulle ei tuollaista piian peiliä ,kavereilla oli,tietenkin vähän katteellinen minä ,kun sanoin en tykkää piianpeilistä.;))mutta nyt mummo iässä voisin ottaa minäkin tuollaisen peilin:))
  Totta ja Totta!!!
  kun lapsena ei jotaki juttua saanu ...muistaa sen vielä aikuisena! olen ostanut/kirppikseltä itelle monta pientä juttua:))
  Odottelen pakastearkun ostajaa..
  varastoni alkaa näyttää "hyvältä""",hyvä minä:))) ja jatkan varaston järjestelyä kun iso arkku pois tieltä :)peräkärryllinen tuli roskaa...30 vuoden ,,,jos joskus teen tavarat kaatopaikalle.Tuntuu kuin olisin itsekkin keventynyt,raahatessa kuormia peräkärryyn....laitan illalla sp-sinulle :))
  mukavaa iltaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ollut super-ahkera, ja vielä tällaisilla helteillä... Minäkin laitoin Roskalava-ryhmään tarjolle matonkuteita ja pyyhkeitä...kummatkin on varattu, mutta ei vielä haettu :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)