Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 13. heinäkuuta 2018

Kaivatut




Eilen illalla luin loppuun Kirsti Ellilän kirjan Kaivatut.













Kirja kertoo kolmesta henkilöstä, joiden elämät lomittuvat yhteen. Saarasta, joka saa aivoverenvuodon ja tapaa kuolleen tyttärensä toisessa ulottuvuudessa, Henrikistä,jonka tytär on lähdössä luostariin sekä maahanmuuttaja Gilbertistä, joka on kadottanut perheensä.
Jokainen heistä kaipaa rakkaitaan ja on menettänyt tai menettämässä heidät.






Kirja oli hyvä ja mielenkiintoinen,mutta minusta loppui vähän kesken, olisin halunnut tietää vähän enemmän, miten henkilöiden elämä jatkui.



8 kommenttia:

  1. Kirjan aihe on varmasti sellainen joka koskettaa monia, rakkaan ihmisen kaipuu voi olla välillä niin kovin raskasta..Kaunista kesäpäivää sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniita, ainakin lämpimiä !!, kesäpäiviä tässä tuntuu riittävänkin :)

      Poista
  2. Kaipuu,se raastaa joskus liikaakin.Kirja varmasti tosi hyvä.
    Sesse.laitoin sinulle sähköpostia!!
    Hyvää viikonloppua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Käyn kohta kurkkaamassa...eilen piti mennä sähköpostiin, mutta en vaan saanut salasanaa päähäni...toivottavasti aivot toimivat tänään paremmin :)

      Poista
  3. Usein ärsyttää se, että kirja tai elokuva loppuu tavallaan kuin kesken. Vielä enemmän se, jos juoni etenee hitaasti ja sitten lopussa tapahtuu kaikkea kauhealla vauhdilla ja se on siinä.
    Aika raskaan kirjan olet lukenut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa se ei oikeastaan ollut raskas, vaikka tietysti siinä oli ikäviä kohtaloita, mutta kuitenkin jonkunlaista toivoa..

      Poista
  4. Mielenkiintoinen aihe ja idea kyllä tuossa kirjassa! Voisi joskus lukea, vaikka harmi kyllä, jos se loppuu vähän kuin "kesken".

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)