Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Kuuman keskellä










Tänään läksimme käymään Salossa. Olimme ajatelleet mennä Salon helluntaisrk:n vaihteeksi käymään. Emme ihan varmoja olleet missä se on, joten laitoin puhelimen navigaattorin päälle ja siihen netistä katsomani osoitteen. Kumma kyllä äänellistä selostusta en siihen nyt saanut, vaan itse sitten selostin miehelle tienhaarat ja käänteet. En tiedä mistä mokoma johtui. Lisäksi tulimme ikäänkuin väärästä suunnasta, joten se ohjeisti meitä eri reittejä, ja mies jo luuli, että minä olen laittanut sen jotenkin väärin. No, sammutin sen ja laitoin uudestaan, niin totesin, että ihan oikein se oli ollut. Ja sitten kohta olimmekin perillä ja ihan hyvissä ajoin kerkesimme.








Hartauden jälkeen ajelimme keskustaan, pysäköimme auton ja läksimme kohti toria, josta kuului musiikkia. Siellä olikin joku soittoryhmä katoksen alla soittelemassa ja ostimme kahvit ja istuimme kuuntelemaan. Näimme yhden tuttavankin ja hän tuli pöytämme istumaan.



















Jonkun ajan päästä jätin miehet juttelemaan ja läksin käymään kirppiksellä. Siellä(kin) oli tosi kuuma, enkä ostanutkaan kuin yhden löydön. Ihan uudet ja nätit Finnwearin rintaliivit, siinä oli hinta vähän alle 4 euroa, mutta kun menin kassalle, niin ne olivatkin kuulemma puoleen hintaan! Hyvä löytö vähän alle 2 euroa! Kotona vasta kokeilin, ja olivat ihan sopivat...yleensä en osta rintaliivejä sovittamatta, mutta jotenkin oli nyt tunne, että ne on sopivat...ja niin olivatkin :)

















Mies tuli perässä kirppikselle, mutta meni ulos istumaan, kun oli niin kuuma. Joten en sitten kauaa viitsinyt siellä kierrellä. Mentiin kiskalta ostamaan jäätelöt ja limsapullon ja nautittiin niistä ulkona. Siihen tuli kaksi söpöä pikkuista koiraa emäntiensä kanssa, ja niiden kanssa seurusteltiin.
Sitten lähdimme autolle. Emme kumpikaan olleet muistaneet katsoa kadun nimeä, minkä varteen jätimme auton! Arvaatte varmaan, että saimme sitä etsiä! Huokasimme jo Herran puoleen, että löytäisimme auton, kun oltiin useampi kadun varsi katsottu...ja sitten se löytyikin!! Helpotuksen huokaus ja kiitos "yläkertaan" :)
Koskahan me viisastutaan, että muistetaan katsoa kadun nimi, kun auton jätämme :)


















Olimme aivan hikisiä ja uupuneita, kun läksimme kotiin päin. Käytiin vielä matkalta hakemassa rullakebabbia kotiin ruuaksi. Vilpoisammalta tuntui kotona kuin reissussa. Kuvia ei tullut ollenkaan otetuksi kun kännykän virta oli niin vähissä. Laitan tähän vanhoja kuvia Salosta.

















Viime yönä oli taas sairaan kuuma, ja seilasimme paikasta toiseen, yrittäen etsiä nukkumapaikkaa. Minä nukuin ensin omassa sängyssä yläkerrassa, sitten mies ilmeisesti vahingossa herätti mut ja en saanut enää unta, menin kellarin lepotuoliin makoilemaan, sitten otin sen tuolin pehmusteen saunan pukuhuoneen lattialle ja olin siinä vähän aikaa, sitten menin takaisin ylös makkariin ja ulkona ukkosti kovasti, Elmo haukkui peloissaan alhaalla, mutta jossain välissä nukahdin. Mies olikin siirtynyt jo alakerran laverille.









Aika huonoksi on mennyt meidän kummankin nukkuminen.





Viikonloppuna olivat vanhempi poika ja kaksi vanhempaa tyttöä ja tytöntyttö käymässä. Oli mukavaa! Poika lähtikin sitten tyttöjen kyydissä vejensä luokse.

















Hyvää sunnuntai iltaa!





2 kommenttia:

  1. Teillä olikin kiva kierros Salossa ja mekin saatiin siitä osamme:) Siellä näkyy olevan kauniit näkymät, kivoja rakennuksia. Mainion löydön teit kirpparilla, sopivat ja niin edullista!

    VastaaPoista
  2. Tuo olikin kiva löytö ja olin onnellinen kun olivat sopivat sovittamatta :) Salo on kaunis ja kiva kesäkaupunki!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)