Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 23. heinäkuuta 2018

Näpertelyvimma, ja askartelupöydällä tavattua





Aina välillä tulee hetkiä, että sormet syyhyäisi jotakin näperrellä, silloin tulee ommeltua, virkattua, neulottua,askarreltua... ja kun se taipumus yhdistetään kierrätys/säästämisvimmaan, niin tulee välillä myös tehtyä kaikenlaisia höpsötyksiä. Ja osa niistä jääkin askartelupöytään. Taas yhtenä päivänä huomasin sen.





Maitotölkeistä ja tapetista tehty saksi/pensseli/työkalulokero.
















Säilykepurkeista, käytetyistä postimerkeistä ja teipeistä tehdyt kynäpurkit.















Kirppikseltä ostetusta nuottipaperista ja tiskiainetablettilaatikosta tehty paperilokero.















Vanhasta huonokuntoisesta kirjoitusalustasta, lehtikuvista ja kirjanpäällysmuovista kirjoitus/työskentely alusta.














Viimeisin "viritys" on kullanvärisistä kakun alus pahveista,käytetyistä postimerkeistä ja kontaktimuovista tehdyt aluset, vaikka kupin tai lautasen alle. Tai johonkin muuhun tarkoitukseen...en vielä tiedä,kunhan näpersin. Kyllä on hulluus huipussaan :D Naurakaa pois vaan! Noita kakkupahveja olen kyllä käyttänyt myös narujen päässä roikkumassa tuulessa isossa marjapensaassa, eikä ole kyllä linnut syöneet marjoja, cd-levyt on toinen, joka käy siihen tarkoitukseen.













Mutta kaikesta huolimatta kaikenlainen kierrätys on hyvä juttu <3 Eikö? Mulla se taitaa vaan mennä vähän yli :)






8 kommenttia:

  1. Ei missään nimessä yli:)) ihanaia kaikki,lisää ,lisää .
    sehän kertoo siitä että omaa mahtavan mielikuvituksen,ja minä sanon aina että "köyhyys" on minut opettanu (lapsesta asti)Ei minulla ole isoja rahoja vaan ideat sitäkinsuuremmat:)) ja mielikuvitus.Aivan niin kuin sinullakin Sesse!!! jatka vaan inspiksen tuottamia juttua:))
    Eläköön KIERRÄTYS!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ideoita ja mielikuvitusta aina tarvitaan, itsekin kaipaisin lisää :)

      Poista
  2. Hih, hullulla on halvat huvit, vai miten se meni! Ihanaa, kun askartelet ja keksit kaikenlaista, on niin kiva katsoa, mitä taas olet keksinyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Halvat on huvit ja niin pitää köyhällä ollakkin :)

      Poista
  3. Oi nuohan on aivan ihania kaikki❤ Loistavia ideoita ja kätevää kierrätystä samalla,hienoa! Kaunista kesäpäivää sinulle❤

    VastaaPoista
  4. Niin, kyllä se vaan taitaa olla niin, että rahan paljous saattaa vaan tylsistyttää, kun ei tarvii paljon vaivaa nähdä eikä miettiä ja keksiä..eiköhän tällainen luovuuden käyttäminen ole arvokasta ja elämää rikastuttavaa ja ilahduttavaa itselle ja muillekin! Herra on luvannut pitää meistä huolta jokaisena päivänä ja niin hän pitää myös sinusta hyvän huolen! Olet arvokas ja ainutlaatuinen, rakas Jumalan lapsi!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)