Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 5. heinäkuuta 2018

Siivouspäivää!Taas on osa huushollista saatu siivottua ja aurinkokin ja raikas tuuli piristivät läsnäolollaan. Nyt on pilviä tullut taivaalle.


Kuvasin kotoa muutaman kuvan, kun on kerrankin siistiä.
Olohuoneesta:
Pikkuhuoneesta eli askartelu/vierashuoneesta:
Loppuun "kikkakolmonen" jonka itsekin netistä bongasin, nimittäin sohvan tai muun painavan huonekalun siirtämiseen. Meilläkin sohva on vanhanaikainen aika painava, mutta olin lukenut että huonekalulle voi laittaa villasukat jalkaan, niin se on kevyt siirtää, liuttaa lattiaa pitkin. Meidän sohvalla on kuusi pyöreää metallijalkaa, laitoin neljään reunoissa olevaan vain omat villasukat/tossut alle ja hyvin toimi,ei tarvinnut niin selkää rasittaa :)Hyvää torstain ja viikon jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Se onkin aina kivointa kuvata, kun on siistiä ja nättiä. Minäkin kuvaan mieluiten pihaa ruohonleikkuun jälkeen, kun silmä lepää eikä kuvassa näy taustalla rumaa repsottavaa heinikkoa. Ihanan näköistä ja hyvä tuo kikka! Joskus nuorena siirsin pianon huoneesta toiseen hivuttamalla sen jalkojen alle ensin maton. Ei olisi uskonut, mutta sen jälkeen sen sai liikkumaan työntämällä ja vetämällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain tosi painavassa olen mäkin ennen käyttnyt mattoa, mutta on tuo sukka niksi helpompi :)

   Poista
 2. Teillä on kodikkaan näköistä. Mukava kun saa siivottua, saa edes hetken nauttia.
  Mä oon siirrellyt painavia lipastoja maton avulla.

  VastaaPoista
 3. Tykkään tuosta värityksestä, joka teillä olkkarissa on:) Kiva tunnelma niissäkin parissa sinikehyksisissä tauluissa. Meilläkin tytöt halusi kokeilla jokunen päivä sitten sohvan siirtoa toiseen paikkaan. Muutaman päivän se siinä oli, toisella paikalla, mutta eilen siirrettiin takaisin entiseen paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen ja vihreä mun lempivärejä eri sävuissään ovat. Kyllä ennen tuli siirrettyä huonekaluja toisiin paikkoihin, kai sitä on tullut vanhaksi kun ei enää niin viitsi. Sohvaakin siirsin vain siksi että sain imuroitua kunnolla sen alta ja pestyä lattian :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)