Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 16. heinäkuuta 2018

Onni onnettomuudessaMinä lapsille olen ennen sanonut, ettei saa viedä ruokaa ja juomaa tietokone pöydälle, mutta kuten monessa muussakin, kun lapset ovat lähteneet, niin säännöt eivät koske aikuisia... niinpä mulla on usein kahvimuki tietokone pöydällä (ja välillä voileipäkin). Olen ajatellut, että kun olen yleensä rauhallinen, niin eihän sille mitään voi sattua...
Ainoa, mitä olen pelännyt, että jos kissa pöydälle hypätessään tönäisee mukin nurin.

No, tänään se sitten sattui! Ja ihan oma moka! Olin väsynyt aamulla, ja kun mies oli keittänyt niin vähän kahvia, laitoin sohvalla levättyäni uuden kupillisen ja otin sen tähän läppärin taakse puolittain. Olin juuri avaamassa tietokonetta, niin en itsekään tiedä mikä sen mukin veti nurin, olisiko ollut hiiren johto jotenkin sen alla...
Kauhistus, kahvi lainehti, äkkiä rätti, ja koneet (läppäri, sen alla oleva tuuletin sekä tulostin) pois pöydältä. Lisäksi pöydällä oli myös mun kännykkä ja digikamera! Oli se tosiaan onni onnettomuudessa, että kahvi kaatui pääasiassa tyhjälle alueelle ja pikkuisen vain kahviroiskeita tuli muualle. Huh-huh!!
Jokohan sitä viisastuisi itsekin...


Liina piti tietysti vaihtaa, mulla olikin tässä aikaisemmin ruusuisen vahakankaan pala liinana, nyt laitoin sitten kangasliinan.Tässä minä bloggailen aina ilokseni, ja toivottavasti joskus vähän teidänkin iloksi :)


Pöytä on äidin peruja, hänen kesämökiltään, ja hänelle mökin mukana tullut. Tuoli taas on tämän talon mukana tullut meille. Istuintyyny, liina ja verhot kirppikseltä. Kerrankin pöytä on nyt myös siisti.


Voi, kun olen kiitollinen, ettei kaikki "sosiaalisen median" laitteet tuhoutuneet tässä :) Olkaa varovaisia kuppienne kanssa :)


Kerran tyttärenpoikani oli laittanut facebook päivityksen, missä kaakaomuki oli kaatunut tietokonepöydälle ja kommentoinut, että melkein kauheinta mitä voi tapahtua ... ymmärrän. En tiedä miten hänen koneensa kanssa oli käynyt.


Mutta minä sain huokaista helpotuksesta, ei mitään suurempaa vahonkoa tapahtunut. Helteet jatkuu, taivas on sininen ja horsmat kukkii :)
Mukavaa päivää!

12 kommenttia:

 1. Kävipä sinulla hyvä tuuri!
  Mukavaa ja helteistä päivää sinullekkin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskaltaisko sanoa että varjelus :) Kiitos samoin Hannele!

   Poista
 2. Voi kauheeta ja tietysti aivan täysi mukillinen! Huh että laitteet vielä toimii, ne on niin herkkiä.
  Mukavaa, että kirjoitat iloksemme näitä päivityksiäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan täysi kuitenkaan, olin kerennyt jo hörpätä.. Onneksi ei mennyt pahemmin laitteiden päälle!

   Poista
 3. Hyvä, ettei kahvi tehnyt vahinkoa. Aina sitä ajattelee, että teen tämän jutun vain yhden kerran, eikä nyt mitään satu. Ja silloin sitten sattuu. Ehkä tämä lämpö pehmittää ajatukset. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Olipa hyvä kun ei kaatunut läppärille tms. Mullakin on välillä tuo tapa, että pitää nauttia kahvia selaillessa.

  VastaaPoista
 5. Olet onnen pekka nyt. Mulla nimittäin on kaatunut kahvimuki koneen päälle ja entinenhän siitä tuli eli kalliiksi tuli se kahvittelu. Tää järkyttävä helle pehmittää aivan kaiken. Mä ainakin kaipaan juttujasi ja blogisi on paras lukea arjessa. Kiitos kun jaksat kirjoitella.

  VastaaPoista
 6. Tosissaan hyvä tuuri!
  ...niin minäkin sanoin kun meille ostettiin uuet tv-tuolit plyyssiä,että olohuoneessa ei syyä.:)))no jos yhen kerran!!!,otin voileivän ja paksua a-piimää lasillisen,no sinnehän se lyyssituolin välliin mokoma kaatu,miten lie sohinu sen lasin kanssa.,että näitä kommelluksia meille sattuu...
  Ja kiitos kun kirjoitat Sesse!!!,näitä juttujasi on mukava lukea:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisimpa jopa että, oli varjelus matkassa :) Ja kiitos :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)