Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 19. heinäkuuta 2018

"Kesäkatu huumaa, kadulla on kuumaa..."


Muistatteko tuon laulun? Danny sen taisi laulaa?
Tänään kaupungissa ja kävin ekaa kertaa uudella kirppiksellä, sinne oli noin 20 minuutin matka kävellen keskustasta. Ihan siisti ja hyvä kirppis, mutta ei vaan oikein minua kiinnostavaa ollut, tai sitten jos joku oli, niin oli liian kallis. Loppujen lopuksi ostin vain kultatussin korttiaskarteluihin. Varmaan tulee kyllä käytyä uudestaankin, kun tavarahan aina vaihtuu. Ja ehkä löydän vielä oikotienkin sinne. Tuttuja maisemiahan ne olivat, kun olen joskus muinoin asunut siellä päin, joskus noin 25 vuotta sitten. Vaikka oli siellä jotkut asiat muuttuneetkin.

Kävin myös kirjastossa, palauttamassa kolme kirjaa ja lainasin yhden...ei oikein kirjojakaan tahtonut löytää mielenkiintoisia...eihän sitä aina. Mulla on yksi entinen ja nyt siis sain toisen, niin vähän aikaa pärjää :)
Parissa kaupassa ja soppakirkossa tuli myös käytyä. Kyllä oli kuuma kaupungissa. Jos on täälläkin.Tänään vanhin lapsenlapseni täytti 15 vuotta! Kyllä aika menee äkkiä!Illalla on vielä hartauden pito, päihde-kuntoutus asuntolassa. Eräs ystävämme tulee mukaan myös.


No niin, nyt on jo ilta ja hyvin meni hartaus. Tosi kuuma oli kyllä sielläkin ryhmähuoneessa, vaikka ikkuna oli auki. Eipä tässä muuta. Saa nähdä onko tänne tulossa sateita ja ukkosia, täytyy lepotuolin pehmuste hakea varmuudeksi sisälle yöksi... Iltaa!12 kommenttia:

 1. Hei, tulla tupsahriin Sylvin blogista tänne ja miten olikaan kivaa iltalukemista! Kaunis kiitos lukuhetkestä tuun kyllä toistekkin. Jaksamista hellepäiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos :)Nyt tulikin sadepäivä pitkästä aikaa...

   Poista
 2. Kyllä alkoi biisi soida päässä, mutta en muista kenen se oli. Ihanaa kesää nyt ollaankin vietetty. Sade tulisi tosi tarpeeseen, mutta hirvittää, mitä salamat voisivat saada aikaan rutikuivassa luonnossa. Toivottavasti niiltä vältytään ja tulee vain oikein hyvä sade.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne tuli se sade jo yöllä/aamulla. Kyllä luonto nyt varmaan nauttii,kun saa vettä :)

   Poista
 3. Tuttu on laulu,Iso-D esittämänä:))
  Aivan kuin Saila sanoi:hirvittää,ja pelottaa näin lämpimän ilman jälkeinen "ukos/sade -ihminen pieni voimaton luonnon mullistuksien edessä.
  Toivotaan että ois maltillinen sade päivä:)
  ...ja taas perjantai :).....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sade tuli ennen ukkosia! Saa nähdä tuleeko niitä ukkosia tänne, meidän koira nimittäin pelkää ihan sairaasti ukkosia :( Tsemppiä sinulle!

   Poista
 4. Danny jo aikoinaan tiesi, että kesäkatu on kuuma. Vesisadetta saisi tulla, mutta ukkosesta en niin välitä. Sade tulee silloin niin voimakkaana ja puutarha kärsii. Minä en kärsi, kesä on ihanaa, aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lempi-vuodenaika on kevät. Kesäkin on ihana kyllä..vaikka kuumuudesta valitinkin :)Nyt sataa vettä reippaasti, mutta maltillisesti kuitenkin.

   Poista
 5. Tuntuu että jokapaikassa on kuuma. Mutta ei valitella, ihanaa kun aurinko paistaa ja minäkin pystyn ajelemaan sillä kolmepyörälläni, kun viimeinkin opin ohjaamaan sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että nautit pyöräilystä! Tänään on ollutkin viileämpää.

   Poista
 6. Kyllä helle saisi jo tyystin loppua. Kamalan kova ukkonen pauhaa nyt täälä ei ole satanut juuri yhtään. Se on harmillista. Ei tää helle sovi kuin hyväkuntoisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei juurikaan ukkostanut, mutta satoi melkein koko päivän...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)