Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 10. heinäkuuta 2018

"Ken vaivojansa vaikertaa..."
Mulla on ollut vähän sellasta kuivaa yskää jatkuvasti aina silloin tällöin, en tiedä onko se jotain allergista, vaikka olenkin tuon nuhan takia ottanut allergiatabletteja..
Tänä aamuna tuli sellanen yskänkohtaus, että kun olin sohvalla loikomassa (että väsymys lakkaisi, ja pääsis päiväkuntoon) piti pompata ylös kun tuntui että tukehtuu jos on pitkänään. Kyllä se sitten meni ohi, mutta vesilasin otin viereen tähän koneellekin. Kyllä on kummallisia vaivoja! Toivottavasti en tule ainakaan noille eläimille allergiseksi! (Muistan kun tyttö aikoinaan tuli allergiseksi kissoille, niin kertoi, että oli yskittänyt niin, että piti vesilasi olla yöpöydällä. Hänen kissahan tulikin sen jälkeen meille, se oli silloin kun kerrostalossa asuttiin, ja tyttö asui naapurissa. Vuosia sitten).

Mies olikin mennyt vaihteeksi kaupunkiin. Eilen meillä oli mökkinaapurit illalla pihakahveilla, he ovat antaneet meille puita, niin mies pyysi kahville, kun nähtiin "hevoslenkillä" heidät. Istuttiinkin aika pitkään pihalla. Mua vaan söi vähän hyttyset sääriä, kun oli vaan hame. Vieraat olivat varautuneet hyttysiin pitkin housuin.


Eilen käytiin ajelulla. Piti ajella vaan jonnekin lähelle ja mennä sitten kävelemään jollekin pienemmälle tielle Elmon kanssa. Elmo oli siis takapenkillä. Tuli sitten ajeltua kuitenkin vähän kauemmaksi eli Somerniemelle. Siellä käytiin siellä sitten kävelemässä.
Siellähän on kesä-lauantaisin iso torialue täynnä myyjiä,ollaan kerran tai pari siellä joskus käyty. Paljon kirppismyyjiä. Nythän se oli ihan tyhjä ja kaikki paikat siinä kiinni, vessakin, jota olisin kaivannut, vaan pärjäsin kotiin asti ilman :)

Se on Suomen suurin kesätori (melkein keskellä ei mitään) ja siellä käy tuhansia asiakkaita. Se on toiminut vuodesta 1987 lähtien kesälauantaisin.
Netistä voi katsoa lisätietoja osoitteesta "Somerniemen kesätori". Kannatta kyllä käydä, jos siellä päin lauantaina liikkkuu!

Muistaakseni tämän "tervetuoa koiran" ostin sieltä kirpparilta joskus :)


Tämän päivän suunnitelmissa ei mitään ihmeempää, vaikka me (mies varsinkin) ollaan "hetken lapsia", koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Siksi tykkään olla välillä yksinkin :)

10 kommenttia:

 1. Olen kauan jo ollut sitä mieltä et se on eläin ja muu pöly allergia koska oireet on meilläkin olleet aikanaan tuollaset ja koira jouduttiin lopettamaan niin silloin ei allergia tabut enään auta. Kannattaa tutkituttaa. Voi kun mekin voitas tolla lailla käydä edes joskus vielä jossain vaan ei kotona vaan on pakko olla ei edes mökille pystytä lähtemään enään . . Syyn tiedät miksi ei. Tää on meiän kohtalo nyt näköjään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskaan ei tiedä elämässä mitä sattuu... toivotaan parempaa teillekin <3

   Poista
 2. niin tämähän on sinun "päiväkirjasi" ja saat kirjoittaa vaivoistasi vaikka joka päivä;))
  mehän luemme ne,kommentilla tai ilman;)))
  Harmi ,jos eläin allergia,toivotaan ettei?
  Minäkin sain meidän "mökki-höperön" asioille kaupunkiin.
  Mukavaa tiistaita:)
  ihana koira patsas:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan , ettei ainakaan eläimille...

   Poista
 3. Kannattaa tutkituttaa. Meillähän mies reagoi yhteen kissaan (pitkä karvaiseen) mutta ei muihin. Kuitenkin on sanonut ettei kissan tarvitse lähteä, vaan hän ei silitteli niin pärjää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun toinen tyttö myös jonkunverran allerginen, hällä on silti kaksi kissaa...

   Poista
 4. Toivotaan ettei nyt sentään allergiaa, nuo allergiat on niin ikäviä ja rajoittaa paljon elämääkin:( Sisaren poika on niiden kanssa "taistellut", varsinkin pienen meinasi olla vaikea tarjota oikein mitään kun kävivät kylässä, kun oli liki kaikelle niin allerginen. Kivan kuuloinen paikka tuo Somerniemen kesätori, siellä olisi varmasti paljon nähtävää! Voi miten onkin suloinen tervetuloa toivottelija♥ Kauniita kesäpäiviä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ihan kiva kyllä käydä itsekin taas siellä kesätorilla, kirpparipöydät kiinnostaisi, mutta mies ei erityisemmin välitä kirppiksistä, eikä tässä nyt "ylimääräistä" rahaakaan ole :)

   Poista
 5. Mukavia tuollaiset ajelut. Meilläkin joskus sellaisia harrastettiin enemmän, nyt on jäänyt aika vähiin. Toivottavasti tuo tuollainen yskänkohtaus ei toistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin! Tuolta pientä kuivaa yskää on ollut jo pitemmän aikaa, mutta ehkä voi johtua jostain siitepölystäkin...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)