Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 14. heinäkuuta 2018

Hellepäivän kuulumisia ja kuvia

Kirjoittelin jotakin tuonne Kotimatkalla- blogiin, kun se tahtoo jäädä vähemmälle kirjottelulle...ja siitä on sitten "huono omatunto". Vaikka mä haluaisin tuoda hengellisiäkin asioita esiin, niin tuolla toisessa blogissa on niin vähän käyjiä... ja toisaalta jokainen varmaan tietää, että olen uskossa ja tälläkin puolella "väkisinkin" tulee sitäkin puolta esiteltyä :) Koska se kuuluu niin perusteellisesti myös mun elämään, ettei sitä voi erottaa muusta elämästä.

Tosin ei tässä kummempia ole tapahtunut muutenkaan. Eilen käytiin taas Hesassa, kun miehellä oli kontrolli-käynti lääkärillä, kuvauksessa kaikki oli ollut ok ja ei mitään erikoista, neljän kuukauden päästä taas seuraava kontrolli käynti. Oli tosi kuuma päivä, ja kun meillä ei toimi autossa ilmastointi, niin oli välillä ahdistavan kuumaa, vaikka oli ikkuna auki. Kotiin tultua paita oli "märkä" ja piti käydä suihkussa. Mulla muutenkin just selkä hikoilee paljon.

Illalla oltiin seurakunnassa, sielläkin oli lämmin, mutta ei niin kuuma. Ja mulla oli mekko, Hesan reissun farkkucaprien sijaan, niin siksikin oli vilpoisempaa.
Nyt on puolipilvistä, mutta mittari näyttää silti melkein 29 astetta varjossa.


Mies meni kaverinsa kanssa auttamaan kaverin veljeä puuhommissa, tulevat sitten kaverin kanssa sieltä meille saunaan, alakertaan, minä lämmitän sen sitten valmiiksi. Täytyy vaan käydä lakaisemassa se, kun mies oli siellä jotain hionut.
En kyllä jaksanut tällä helteellä ruveta sisällä siivoamaankaan, eipä ne pölyt mihinkään karkaa, ja irtoroskat lattialta voi poistaa käyttämällä harjaa ja rikkalapiota :) Pyykkiä pistin jo aamulla koneeseen ja tiskikonekin pitää jossain välissä pistää päälle.

Uuden "iltakirjan" aloitin eilen, se onkin taas mielenkiintoinen. Varmaan siitäkin tulee myöhemmin juttua.


Mutta nyt toivottelen teille mukavaa päivän jatkoa! Muistetaan huolehtia nestetasapainosta...itsellä meinaa ainakin välillä juominen unohtua.

6 kommenttia:

 1. ...joo sauna päällä,mukava käydä "syväpuhdistumassa",minun sielukin lepää saunassa.:)jonne otan aina ison pullon juotavaa.
  Ulkona aistii,kylään on laskeutunut lauantai ilta:),puusauna tuoksu (meillä sähkösauna).
  :)))) naapurin rumpali-pekka takoo kahta sointua riitasointu/sopusointu,onneksi ei kuulu kuin alapihalle,nyt vapaa ilta kotitöistä:))
  Sinulla Sesse ihana ruukku-tarha,salaattia,hernettä,kurkua?.
  Viinimarjat joutuu pian teillä,tuossa siilien ruuat kävin laittaa katsoin 2 punaista punaviinimarjaa /puolikypsää:)))
  Ihana kesä....nyt hiukan tuuleksii,,,,
  Hyvää saunailtaa teille:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa salaattia, hernettä ja kesäkurpitsaa tuossa kuvassa...avomaankurkkuakin laitoin kyllä ja ovat kasvaneet, mutta eivät vielä kuki...saa nähdä kerkiävätkö tulla kurkuiksi, toivon niin :) Sauna teki hyvää, päivällä jo nyt käytiin, kun miehet tulivat, minä heidän jälkeen sitten. :)

   Poista
 2. Hei! Sulla on kiva tämä blogi; mukava kuulla ihan arkisia asioita ja elämää!! Itsekin kamppailen työttömänä ja pienillä tuloilla...tv.Irene R.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit ja kommentoit! Tervetuloa uudestaankin :)

   Poista
 3. Hyvää maanantaita ja koko tulevaa viikkoa:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)