Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 24. heinäkuuta 2018

Harmin pisaroitaEi oikein hyvin alkanut tämä päivä. Heräsin jo aikaisin aamusta siihen, että mies (aamuvirkku) oli päästänyt koiran yksinään ulos ja koira räksytti täyttä päätä, vaikka kello tais olla 6-puoli 7 tai jotain. Liekö taas supikoiran tavannut, niitä se aina haukkuu pitkään. Harmitti herätä siihen, kun illalla oli myöhään valvonut, ja harmitti naapureiden puolesta. Niissäkin voi olla aamu-unisiakin.


Eihän siinä enää sitten osannut nukkua, loikoilin vain ja puoli 8:lta kuulin jo miehen lähtevän kaupunkiin, sen jälkeen nousin ylös. Muutenkin on eilen ja tänään ollut taas vatsa sekaisin. Meinasin tänään siivota, vaan en tiedä rupeanko siihen, kun tuo maha vaivaa.

Kolmas harmin aihe on, kun Roskalava-ryhmässä annoin tavaraa pois,niin siitäkin tuli vaan harmia. Ensimmäinen hakija ei toiminut mun ohjeiden mukaan, eli vaikka olin sanonut ettei silloin illalla olla kotona ja että mihin aikaan ollaan, ja että laittaisi mun kännykkään viestin (olin sitä varten antanut puhelin nro:n), että tiedän mihin aikaan tulee...niin oli tullut kuitenkin silloin illalla ja laittanut vaan tietokoneelle yksityisviestin, että lähdetään tulemaan...jota en tietenkään nähnyt kun en ollut kotona.
Seuraavana päivänä kyselin, koska on tulossa, niin laittoi, ettei enää tulla, "kun et vastannut viestiin, etkä ollut kotona", laittoi sen mun syyksi...
Otti päästä! Teki mieli vastata vähän sapekkaammin, mutta kirjoitin vain, että "Kiitos kun ilmoitit". Onneksi seuraava varaaja haki tavarat.
No sitten eilen piti tulla toisten tavaroiden hakija, viiden maissa oli puhe, niin odottelin koko illan, eikä tullut, huoh! Kun ihmiset hakee ilmaista tavaaa niin luulis, että olis kiitollinen kun saa ilmaiseksi ja hakisi silloin kun on sovittu ja antajan ohjeiden mukaan. Ainakin minä olen toiminut niin, kun olen ilmaista tavaraa hakenut. No mutta, mitäs noista! "Mitäs näistä häistä, pidetään huomenna uudet", on joku sananparsi.
No, tämä meni nyt tällaiseksi valitusvirreksi, tunteiden tuuletukseksi. Jos nyt kuitenkin koittaisin siivota. Parempaa päivää teille. Kuvitukseksi pihakukkia eiliseltä.

Hei-hei!

4 kommenttia:

 1. Sesse,minulla aivan samat tuntemukset,,,
  nukun huonosti ja koira alkaa haukku ulkona,tympäsee tosi kovasti.
  ja nuo "tyhjän lupaajat",mmyön torissa pakastearkkua ,soitti ,hän tartteis ja hakee illalla.skeroin että hän toinen kyselijä,joo hän varmasti tulee hakemaan,kirjotin seuraavana päivänä viestin"eipä oo miestä näkyny",perusteli kiireeseen ym....laitoin Torin ylläpitäjälle sähköpostin,ja puh,numeron.
  Näillä huijari soittajilla Priped-liittymä,jota ei ikinä voi selvittää kuka ja mistä soitetaan?
  Ymmärrän sinua,,kuinka harmittaa,ja sitten pölijät vielä syylilistävät.
  Jätä omaan arvoon .lakase harjalla roskakoriin ,tuommoset epelit!!! :)
  minun tapauksessa on "umpi -kateellisen -siskon -mies-ystävät-häirikkö-soittajina.
  jospa miehesi tois sen naulakko paketin tullessaan (postista)kaupungista:)vähän piristystä:))
  mukavaa päivää,hyvää vointia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Loppupäivä menikin paremmin ja sain montakin hommaa tehtyä :)

   Poista
 2. Harmillisia hakijoita ja liian hätäisiä. Harmia on monenlaista kuten mulla tänään kun laitoin kotona turvahälyn oikein mielestäni päälle ja päästiin sairaalaan niin keskus soitti että onko ketään kotona kun hälyt soi ja kuvassa verhot heiluu sanoin et ilmastointi niitä heiluttaa mutta ikkuna saattaa olla hiukan raollaan. Niinhän se oli mutta hyvä laite tuo turvahälytys on vaikka olikin kallis investointi. Kun ei enään päästä reisuun laitettiin koti turvallisemmaksi sillä rahalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun teillä on turva kelkassa :) Hyvää viikon puoliväliä sinne!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)