Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 17. heinäkuuta 2018

Elämysten satumaa...
...näin mainostaa Kasvihuoneilmiö, joka on täällä meidän "kulmilla".

Nämä "majat" ovat siinä pihan reunassa, näistä en sen enempää tiedä.
Poikkesimme Kasvihuoneilmiössä tänään ja otin kuvia teidänkin iloksenne, varsinkin niiden jotka eivät siellä koskaan ole käyneet.


Sisäänkäynti"Vastaanottajat" :)Lapsia odottaa nallemeri!
Kaikenlaista löytyy...
Kuvailin vain etuosassa, kun oli vähemmän ihmisiä. Tässä osassa on myös kahvila. Josta vanha kuva.
Etuosan takaosassa on myös Kanikonttori , jossa asuu kaksi kania: Hannu ja Kerttu, ainakin aiemmin, tämkin vanha kuva. Nyt kanit taisivat olla kesälomalla, kun ei heitä näkynyt.Ja hyvä niin, koska se puoli talosta oli melko kuuma. Tämä kuva näyttää olevan kuusesta päätellen joululta :)

Isolla puolella on sitten lisää mahtavat määrät kaikenlaista myytävää, huonekaluista astiohin, kirjoihin, sisustus esineisiin, vanhoihin tavaroihin, lähes kaikkea erikoisempaa maan ja taivaan väliltä.


Oman rahapussini tuntien, en juurikaan sieltä mitään osta. Tänään katselin vanhoja kirjoja, joita oli euron kappale (meikäläiselle sopiva hinta), vaan en löytänyt mitän mielenkiintoista, enkä kaikkia kerinnyt katsoakkaan. Jotain pientä saatan välillä ostaa.

Eli Kasvihuoneilmiö löytyy Nummelta, vanhan ykköstien varresta.

8 kommenttia:

 1. Juu kasvihuoneilmiössä on tullut käytyä ja todettua että mullekkin turhan kallista krääsää on siellä tarjolla joskin muuten se on erikoinen paikka sinänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikoinen kyllä, muistan kun ensimmäisen kerran kävin, niin oli se hieno!

   Poista
 2. Kiva kun laitoit näitä. En ole koskaan käynyt, mutta vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta paikalta. Jonne tosin kaipaisi enempi rahaa mukaan...koska varmaan kaikenlaista mieluista ostettavaa kyllä löytyisi. Mutta olisihan tuo ihan käyntikohteena muutenkin kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä, olisi varmaan tytöillekin jännittävä nähtävyys :) Muistan kun ekan kerran kävin vuosia sitten, niin oli se minustakin mielenkiintoinen paikka. Vaikka kävisi vaan kahvilla ja kiertelisi, jotain pientä ostaisi...

   Poista
 3. Kasvihuoneilmiö on mukava retkipaikka. Mikään halpa ostospaikka se ei ole, mutta joskus jotain pientä tarttuu mukaan. Siellä kannattaa myös juoda kahvit kera paikalla leivottujen donitsien. Mahdottoman hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne munkkirinkilät on mahtavia sekä maultaan että kooltaan. Yksi puoliksi välillä ostetaan isännän kanssa :)

   Poista
 4. Ihana Kasvihuoneilmiö, se on niin persoonallinen paikka! Nykyään on tullut vähemmän käytyä, kun ei enää aja siitä ihan ohi, aiemmin oli niin helppo pysähtyä ex tempore. Kerran löysin sieltä kirjan, joka oli jäänyt mieleen vuosia aiemmin. Olin lainannut sen joskus kirjastosta enkä enää muistanut, mikä se tarkemmin oli, mutta kun Kasvihuoneilmiössä selailin yhtä vanhoista pohjoismaisista taloista kertovaa kirjaa, tuli se sama kuva ja monta muuta vastaan - se oli juuri se! Mikä tuuri. Useimmiten kävin ihan vaan kahvilla ja samalla katsomassa kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin toimii ihan kiertelypaikkanakin :) Aina jotain pientä saattaa edullisestikin löytää, tai jos ei edullista, niin ainakin erikoista.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)